Annons

Bröstförstoring aug 2017 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - MaryT

Bild för MaryT
MaryT

2 barn, 36 år, 176 cm, 63 kg Strl före op: 75/70 A (tomma efter amning) Funderar på att gå till Per Windh men vill gärna gå till två ställen. Inte varit på konsultation men är intresserad av motiva ergonomix. Bokad op Per Windh 30/8-17 anatomiska/330

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 30 augusti, 2017

I går opererades jag på Art Clinic i göteborg. Jag hade tid kl 11.00 och fick komma in på en gång och visad till ett rum efter jag tagit på mig sjukhus outfit. där fick jag ligge ganska länge med dropp. Narkosläkaren tittade förbi (en väldigt förtroendeingivande kvinna). Fick inte träffa Per förän 2 t efter ankomst (rätt hård britts att ligga på i 2t, men ännå ok med go kudde och täcke) och då gick vi igenom implantat och han märkade mig med penna inför operation och tog bilder. hela gick rätt fort. Uppenbart att han gjort detta innan, men kändes som han skulle ta sig mer tid om jag hade haft frågor eller verkat orolig. Sen gick jag tillbaka till rummet och så kom narkosläkaren igen och sa att det var dax att ta den lilla pillburken samt att gå på toaletten inför operation. eftersom det var en enkel bröst op behöver man inte tömma blåsan under tiden. Sen fick jag gå till OP salen och träffa alla goa i operationspersonalen och lägga mig på en high tech säng med någon värmedyna över och armarna ut. Alla var verkligen jätte sköna, avslappnade och stöttande, så var man lite stressad innan kände jag mig iaf lugn här. ganska snabbt efter jag lagt mig ner fick jag dropp och syrgas (samt lite bubbel som de kallade det) och sen sov jag:-) efter detta tror jag att de skulle tvätta mig för operationen. Det hela skulle ta ca 40 min tror jag.

Sen vaknade jag riktigt groggy och yr på uppvaket i en go säng. riktigt bra tryck över bröstet. Hade liksom ställt in mig på en del smärta, men svårt att föreställa sig trycket. som att man inte får tillräckligt med luft, vilket man gör givetvis. Personalen tog syresättningsprover samt blodtryck under ett bra tag. Man fick ta lite djupa andetag, vilket man inte alls var sugen på då:-) Hade ganska ont då (itillägg till trycket), så fick något som jag inte vet vad var, men tror det var något mer snabbtvirkande morfin, för efter det blev jag lite mer groggy men smärtan försvann. Efter detta slummrade jag in och ut av någon sorts sömn. Personalen kom sen med fika; kaffe, juice och smörgås. kändes underbart att äta och dricka och som tur är kände jag mig inte illemåande. hade fått något under OP för att motverka detta då jag påtalade att jag spydde som en gris när jag sövdes en gång tidigare.

Vid 18 tiden åkte jag hem. väldigt groggy.Fick lite papper om medicin och vad jag fick och inte fick göra. Personalen berättade lite om hur jag skulle ta medicinen på kvällen. kändes dock som jag var ganske packad och inte var begåvad nog för att fatta vad hon sa....hahaha, men allt stog i pappren med som tur var:-) hade nog stannat lite till om inte min man stog och väntade utanför, men jag tänkte att jag likeväl kunde vara groggy hemma i soffan:-) hade dock inte tyckt det var kul att inte ha någon där hemma i går kväll.

En del smärta i natt och osäker på hur mycket morfin jag fick ta, men vågade inte överdosera så tog heller en ipren lite tidigare än jag skulle och det funkade ok. tycker dock att tabletterna inte tar bort smärtan lika mycket som jag skulle vilja, men får se hur det utvecklar sig och höra av mig till kliniken isåfall. smärtan är dock i linje med vad jag hade förväntat mig, fast kanske lite mer ont. hade kanske lite hybris kring hur smärttålig jag är:-D

2017, september 4 - 07:04
Mydiamonds
Bild för Mydiamonds
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-09-03 20:57

Vad kul att du fått gjort din operation och jag hoppas att du är supernöjd!

Jag ska också opereras av Per på onsdag och du och jag är ungefär lika långa och väger lika mycket och ska lägga in lika mycket. Hur upplever du att storleken hittils är på dina bröst? Har du någon uppfattning om vilken kupa du hamnar på? Och på operationsdagen när ni gick igenom implantaten, hade du någon chans att påverka storleken då eller var det enbart det som sagts på konsultationen som gällde? :) är lite orolig över ifall jag valt för små implantat... samtidigt försöker jag intala mig själv om att Per vet vad som blir bäst efter mina önskemål :)

2017, september 4 - 10:00
MaryT
Bild för MaryT
 Offline
Senast sedd: 1 dag 13 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-03-10 09:24

Hej, Va kul:-) Har känt mig rätt rörelsebegränsad efter operationen så har inte ens tittat på brösten efter op (förutom på uppvakningen innan jag fick på bh). Jag har lite olika storlekar på mina bröst så jag la i 330 på vänster och 375 på höger. tror de satte på mig 75 C på läknings bh:n och det var däromkring jag ville hamna. känner du dig lite sugen på lite större kan du ju ringa och fråga om de kan ta fram en storlek större. på Operationsdagen bekräftade vi bara storlek, så om du är osäker, är det säkert bra att flagga detta nu. du vill ju inte hanma i en sits där du ångrar sen:-) Sen tror jag Per är duktig på att ta fram det man vil ha, men det är ju din kropp. Lycka till!!:-D

2017, september 4 - 12:00
Mydiamonds
Bild för Mydiamonds
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-09-03 20:57

Tack så jättemycket för ditt svar!!!

Oj då måste du vara supernyfiken på hur de ser ut nu :)) Okej men vad bra! Det är ungefär den storleken jag tänkt mig, fasar för att det ska bli en B, mellan C och D är perfekt för min del! Jag ska ringa kliniken sen och höra vad de säger, tror att det är beställningsvara på implantaten... allt gick nämligen så fort för mig, var på konsultation förra tisdagen och fick optid veckan efter :D men man tyckte allt lät bra när man provade och pratade med per på konsultationen men man tänker ju nästan dygnet runt på ifall storleken är bra trots allt nu i efterhand...

Hoppas det läker bra för dig så du får kika på dina nya kompisar snart! :D

Annons
2017, september 4 - 12:11
Mydiamonds
Bild för Mydiamonds
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-09-03 20:57

Vet du förresten hur mycket mer Per la i eftersom det försvinner en del när man lägger bakom muskeln? Vi kom ju fram till 330cc på mig men så sa han att han som sagt brukar lägga till lite mer, glömde dock fråga hur mycket. Hur gjorde ni? :)

2017, september 4 - 13:07
MaryT
Bild för MaryT
 Offline
Senast sedd: 1 dag 13 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-03-10 09:24

bra fråga! hade ingen aning om detta:-D så tyvärr vet jag inte. Jag upplever iaf inte mina bröst som stora än så länge, och ett antal här på forumet ångrar att de inte tog lite till;-) men som du skrev kan du ju ringa och fråga om de har några större kompisar på plats som du kan prova innan op:-D jag har varit mer rädd åt andra hållet. har en del frispråkliga mannliga kollegor och hade känts jobbigt att komma tillbaka till jobbet med uppenbart stora bröst:-) hoppas du får det exakt som du vill!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser