Annons

Primary tabs

Time Items
All day
 
All times
 

Mang0

Beskrivning:

Anatomsika 375cc bakom muskeln

 
 

Lolades

Beskrivning:

Var idag på konsultation med Paolo Montemurro på AkademiKliniken och känner mig super nöjd. Tog 3D bilder och såg ingen skillnad alls på anatomiska och runda. Vi kom fram till att jag ska lägga in 250g runda ovanför bröstet då jag spelar Tennis. Jag var helt inställd på att lägga framför muskeln samt ha anatomiska men blev övertygad just för mina yrken att helt klart välja runda ifall dem skulle rotera pga idrotterna.

Jag har idag en B-kupa och väldigt fin bredd och form på mina bröst men är ute efter mer fyllig volym. Är ute efter en naturlig look och Paolo kändes helt rätt i att möta mig vid det. Bestämde även mig för att lägga in ett lättare implantat som ger en vikt av 2/3 av den totala. Så 250gram skulle bli 175g i vikt. Detta implantat är för att det inte ska vara för tungt för mig när jag idrottar. Dock kostar det 11 tusen mer än vanliga. I mitt fall är det bästa alternativet.

 
 

Malin.andersson

Beskrivning:

Mentor Round high profile Xtra 455 cc

 
 

T0dil00

Beskrivning:

Mentor CPG333 485cc.

 
 

caurro

Beskrivning:

Ville max sätta in 220 cc

 
 

Hillevi1996

Beskrivning:

Eventuell lipödem med behov av lårreduktion samt brötslyft och form. Konsultationsresultat blir med offert reduktion lårfett, lårhud samt bröstlyft för eventuellt 4 veckor senare forma med implantat. Avvaktar i o m att lår ör fysik/hygien och på flera specialisters inrådan p g a fysiskt ledslitage borde falla under Landsting. Känner olust för implantat och att ev bli helt platt utan.

 
Annons
Annons
Annons