Annons

Primära flikar

Tid Poster
Hela dagen
 
Alla tider
 

Fialotta13

Beskrivning:

300cc Motiva Round

 
 

Nelli

Beskrivning:

Operation 14/4 Dr Karl Bremer
Motiva Round 355 cc, bakom

 
 

Vonkan

Beskrivning:

Åååh nu har jag vart och bokat min operation det blir 14/4 2021 klockan 8:30 opereras jag av bästa Patrik höijer sååååå jävla glad att jag äntligen ska få hjälp och bli lycklig ☺️ fettsugnings metoden heter safe lipo ❤️

 
 

Dorran

Beskrivning:

Konsultation gick extremt fort, dessutom visade han inget som helst intresse för mina önskemål.
Klev in på rummet, han frågar varför jag är där och jag svarar att jag vill göra en bröstförstoring. Han ber mig direkt att ta av mig på överkroppen. Sagt och gjort han mäter och säger att han kan inte göra förstoring på mig. Enbart lyft, tabort egen vävnad och göra en hybrid förstoring. Jag vill i möjligaste mån undvika bröstlyft och vill verkligen ha större bröst. Hans förslag innebar att jag i slutändan skulle ha samma stl som nu, men med lite mindre häng. Vid flera tillfällen talar han om för mig att om vi inte gör så kommer inte jag bli nöjd.... Sa vänligt men bestämt att du vet uppenbarligen inte vad jag vill eller önskar då du varken frågat eller lyssnat.
Han sa då att jag gärna kunde gå på konsultation hos någon annan och om de gör större är de oprofessionella, svarade att jag ska på en till konsultation direkt efter. Han säger då att ja gör det dom är nog billigare, svarade att pengar är inte problemet. Tackade för mig och gick.

 
Annons
Annons
Annons