Annons

Primary tabs

Time Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
All times
 

Operation

Kaktusen
Beskrivning:

Bröstlyft utan förstoring.

 
 

Konsultation

Petra1979
Beskrivning:

Detta var min 2:a konsultation som även inkluderade en 3D skanning för att få ett hum om hur olika implantat kommer att se ut på min överkropp.
Min kirurg Virginia Gonzalez var jätte varm och go vid undersökningen samt väldigt hjälpsam i råd vad som passar just mig.
Det var inte svårt att välja implantat Märke och modell efter 3D skanningen, ett plus var att jag fick tillgång till mina olika animeringar via Crisalix.

 
 

Konsultation

LM84
Beskrivning:

En andra konsultation.

 
 

Operation

Tanna
Beskrivning:

Gjorde bröstförminskning och lyft. Hade 70G innan, hoppas på C nu

 
 

Operation

Eyvi
Beskrivning:

Hade konsultation 16 september och tyckte det kändes väldigt bra med Ulf.han kändes förtroendeingivande och kunnig. Ska fettsug inner och ytterlåren. Velat göra det så länge som jag kan komma ihåg, förhoppningsvis gör det att mina ansträngningar på gymmet och i bassängen kommer synas även på överdelen av låren.

 
 

Operation

Chanel12
Beskrivning:

Numera 2 barnsmor och 2 jätteledsna bröst efter graviditet och amning. Har två bröstoperationer i bagaget och nu gjort den tredje operationen. 20/10 gjorde jag in op hos Said Saidian på Nordiska Kliniken. Hittils supernöjd från början till slut. Min önskan va fylligare, fasta, små fina bröstvårotor och ungdomligare bröst Det jag är mest imponerad över Said jämfört med alla andra klinker/kirurger jag varit hos är hur han verkligen utgick från min kropp,...

 
 

Korrigering av tidigare op/behandling

Mjn
Beskrivning:

Ensidigt lyft.

 
Annons
Annons
Annons