Annons
44 posts / 0 new
Last post
2011, September 6 - 22:11
amandiis (not verified)
anonym's picture

Ingen som vet något om GPC? Dan Fagrell? Läst mycket bra om honom och kliniken men hade varit intressant av att läsa mer om det.

2011, September 6 - 23:08
Zombiefied (not verified)
anonym's picture

Jag var på konsultation på Art Clinic i Göteborg för ett tag sen för en bröstoperation jag ville göra. Har tidigare gjort en mindre fettsugning där och tyckte dom var jättebra så såg konsultationen för brösten som en självklarhet.
Men tyvärr tyckte jag bara den konsultationen var riktigt dålig :(
Jag betalade 700 spänn för att få ställa mina frågor, få hitta rätt storlek och diskutera med kirurgen.
Det fick jag inte riktigt, Han var nonchalant, jag fick stressa igenom konsultationen på 15 minuter, fick inte svar på hälften av mina frågor och vissa frågor jag ställde tittade han på mig som om jag var dum i huvudet. ett exempel på det är om jag skulle göra framför eller bakom muskeln, vad han tyckte var bäst? Han sa "att här gör vi bara framför" som om det vore självklart, och när jag frågade varför så sa han att kroppen kommer bara stöta ifrån sig implantatet om man gör bakom. Då jag hört mycket bra om bakomplacering så tyckte jag det var skumt (även om jag ändå funderar på att skaffa mig framför ville jag ju ändå diskutera möjligheterna om något annat) frågade även om olika profiler, och det sa han att det bara användes om man tex. opererat bort brösten efter tex. cancer. vilket jag också tyckte var skumt!
Nej, jag blev tyvärr verkligen jättebesviken, men dum som jag är kommer jag alltid på sådant efteråt att jag inte tyckte att han behandlade mig rätt. skickade iväg ett mail, men har inte fått något svar om det...
Nä verkligen jättetråkigt, jag gillade verkligen Art Clinic i Göteborg jättemycket.. :( Tänker inte låta den elaka gubben ta hand om mina tuttar! (skall leta fram visitkortet jag fick från honom så skall ni få hans namn.. men det blir imorgon ;) )

kram :)

2011, September 6 - 23:17
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 3 days 16 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Det kan inte ha varit Per Windh i alla fall...

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
2011, September 6 - 23:43
Miss V
Miss V's picture
Offline
Last seen: 6 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-14 23:56

Jag ska på konsultation hos hans mark (specialistkliniken) och dan fagrell (GPC) i morgon. Kan berätta mer om den upplevelsen efteråt. Har en vännina som opererat sig hos dan fagrell och är super nöjd! Hennes bröst är väldigt naturliga och fina.

Ålder: 23 år, Längd: 169cm, Vikt: ca 67kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Storlek innan op: 75 A-B
Storlek efter op: 65 F
Önskat resultat: Naturliga och proportionerliga bröst till min annars kurviga kropp.
Op 17 oktober framförplacering 285cc textu

2011, September 7 - 11:46
500cc (not verified)
anonym's picture

Zombiefied: Fan sicken skummis till kirurg, han låter ju helt konstig ju!

Vaddå,- Här lägger vi bara framför?? Det är väl många som gjort sina bakombröst på ArtClinic och att kroppen skulle stöta bort bakombröst låter ju helt sjukt! Haha, håller helt med dig, strunta i honom istället.

Jag la mina implantat framför muskeln på specialistkliniken och är jätte nöjd, men det är ju för att framför passade mig bäst, det kanske det inte gör på dig! Rekomenderar Jonas Lundberg, han lägger både framför och bakom!=)

 

Hoppas det löser sig!

Kram

2011, September 15 - 23:12
DiscoDiva (not verified)
anonym's picture

Zombiefied wrote:
Jag var på konsultation på Art Clinic i Göteborg för ett tag sen för en bröstoperation jag ville göra. Har tidigare gjort en mindre fettsugning där och tyckte dom var jättebra så såg konsultationen för brösten som en självklarhet. Men tyvärr tyckte jag bara den konsultationen var riktigt dålig :( Jag betalade 700 spänn för att få ställa mina frågor, få hitta rätt storlek och diskutera med kirurgen. Det fick jag inte riktigt, Han var nonchalant, jag fick stressa igenom konsultationen på 15 minuter, fick inte svar på hälften av mina frågor och vissa frågor jag ställde tittade han på mig som om jag var dum i huvudet. ett exempel på det är om jag skulle göra framför eller bakom muskeln, vad han tyckte var bäst? Han sa "att här gör vi bara framför" som om det vore självklart, och när jag frågade varför så sa han att kroppen kommer bara stöta ifrån sig implantatet om man gör bakom. Då jag hört mycket bra om bakomplacering så tyckte jag det var skumt (även om jag ändå funderar på att skaffa mig framför ville jag ju ändå diskutera möjligheterna om något annat) frågade även om olika profiler, och det sa han att det bara användes om man tex. opererat bort brösten efter tex. cancer. vilket jag också tyckte var skumt! Nej, jag blev tyvärr verkligen jättebesviken, men dum som jag är kommer jag alltid på sådant efteråt att jag inte tyckte att han behandlade mig rätt. skickade iväg ett mail, men har inte fått något svar om det... Nä verkligen jättetråkigt, jag gillade verkligen Art Clinic i Göteborg jättemycket.. :( Tänker inte låta den elaka gubben ta hand om mina tuttar! (skall leta fram visitkortet jag fick från honom så skall ni få hans namn.. men det blir imorgon ;) ) kram :)

 

Vad tråkigt!!

Jag hade också tänkt boka den där, men nu känns det som att man kanske ska kika runt på lite fler ställen innan man ens går på konsultation på art clinic?  jag vill inte att nån surgubbe ska fixa mina tuttar :/

 

brukar det kosta på andra ställen också när man vill tala med kirurg/op personal?

ska ta en kik på jonas lundberg.

någon som känner till doktor Berne i göteborg??  blivit tipsad om honom .

Annons
2011, September 16 - 12:14
500cc (not verified)
anonym's picture

DiscoDiva: Det kostar 300 kr för en konsultation hos Dr Lundberg på specialistkliniken, så priset är överkomligt!=)

jag kan varmt rekomendera Jonas, han e en duktig kirurg!

2011, September 17 - 12:16
Miss V
Miss V's picture
Offline
Last seen: 6 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-14 23:56

Fick en väldigt positiv känsla av Dan Fagrell på GPC,

Stor varningsklocka för Hans MArk på Specialistkliniken... Önskar att jag hade gått till Jonas Lundberg där ist..har hört mycket got om honom,..

Ålder: 23 år, Längd: 169cm, Vikt: ca 67kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Storlek innan op: 75 A-B
Storlek efter op: 65 F
Önskat resultat: Naturliga och proportionerliga bröst till min annars kurviga kropp.
Op 17 oktober framförplacering 285cc textu

2011, September 24 - 18:22
viiccy
viiccy's picture
Offline
Last seen: 11 years 7 months ago
Brons
Joined: 2011-07-07 22:50

hej.. Nu har jag äntligen gjort mina bröst :) i torsdags opererades jag hos Fredrik Gewalli på Aps på Carlanderska och jag kan bara säga gott om honom, han är helt toppen :) jag la in 350cc i höger och 375cc i vänster bakom muskeln och jag är redan supernöjd trotts liten svullnad.
Brösten är helt perfekta och han har varit så noggrann, han berättade att han först inte blev nöjd med högra bröstet så han fixade till det på något sätt så att det blev helt perfekt, kommer inte ihåg vrf då jag fortfarande var väck i huvudet av narkosen men ska fråga honom på fredag när jag går på min efterkontroll, så uppdaterar jag här om någon vill veta.

 

Rekomenderar honom starkt, han lyssnar på vad man har att säga och vilka önskemål man har. Ja ville först lägga in 375-400 cc men han sa att min bröstvävnad inte kommer klara av att hålla upp implantaten efter ett tag och att det kommer bli mkt snyggare att lägga in 350-375cc och självklart lyssnade jag på honom.

Och det är det bästa jag gjort trotts smärtan :)

Viccy

Annons
2011, September 25 - 01:15
Miss V
Miss V's picture
Offline
Last seen: 6 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-14 23:56

Vad kul att du är nöjd och blev så fint bemött!!

Ålder: 23 år, Längd: 169cm, Vikt: ca 67kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Storlek innan op: 75 A-B
Storlek efter op: 65 F
Önskat resultat: Naturliga och proportionerliga bröst till min annars kurviga kropp.
Op 17 oktober framförplacering 285cc textu

Annons
Annons
Annons