Annons

Bröstförstoring maj 2018 - Strandkliniken - Stockholm Oya Kocabalkan - Tiillaan

Tiillaan's picture
Tiillaan

170cm, 56kg, 1 kiddo. 

• Kiddo: 8/12-14 (snittad)
• Bh stl innan op: 75B
• Bh stl efter op: 70E

  1. Konsultation bröstförstoring: 25/4-18, dr oya, strandkliniken.
  2. Bröstförstoring: 7/5-18, 425/450cc, Coh 1, dr Oya, strandkliniken  Naturligt resultat.
Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 7 May, 2018

Nervös som jag alltid är, så sov jag dåligt natten till idag. Skulle vara vid kliniken i Danderyd klockan 09:00, men läste att flera blivit tillsagda att vara en timma tidigare, så jag kom också tidigare. Var väldigt dåligt skyltat när man kom via bottenplan.

Tog på mig skoskydd och klev in, hann kanske sätta mig ner i 2 minuter tills oya gick förbi mig, höll om mig om midjan och tog med mig till ett omklädningsrum med eget skåp som man låste. Ta gärna med mobilen och annat du behöver efter op.

Oya hämtade mig och tilldelade mig en säng i sal. Fick fylla i lite papper och om närmsta anhörig. Fick infart. Oya hämtade mig för att ritas, fotas och bestämma implantaten helt och vad jag ville ha för resultat. Sedan ut till min säng igen.

Väntade ett litet tag och en tjej kommit från operation och jag blev hämtad efter att dom gjort rent salen.
Tig av mig morgonrocken och la mig på britsen och fick ett täcke.

Narkosläkaren kom och var ganska hårdhänt så jag sa det till honom och då blev han mjukare. Efter lite pratande och preppad med medel så var det dags att somna.
Vips! Så var jag klarvaken. Ville bara hem, hade hunnit komma två nya tjejer under tiden.

Det gjorde ont, som träningsvärk i brösten och ryggen känns som msn lyft på fel sett och sträckt sig. Jag fick morfin, det gjorde så ont att det komm några tårar.
Till slut hjälpte det och jag började att försöka röra armarna, fick två mackor, vatten och smoothie samt te.

Nu hade jag dock så ont när jag rörde mig istället så fick inte upp handen till munnen. Så var ju bara att försöka för man får inte åka utan att äta och kissabb

Lyckades äta upp, men glasen kändes så tunga så fick använda två händer mellan varven.
Blev bättre efter att jag käkat. Så var det dags att resa sig. Och hur reser man sig utan bröstmuskler? Precis. Typ omöjligt så det orsakade väldigt mycket smärta.
Väl uppe och många tårar fattigare så var det dags att kissa, och hur drar man ner ett par trosor utan bröstmusklerna? Samma grej här. Helt hopplöst!
Dags att lindas och försöka få på sig en bh över huvudet som stöd då började jag fälla några tårar också, gjorde sjukt ont, fick en annan smärtlindring fort.

Sen fick jag piller, schema, återkontroll-tid och hjälp till omklädningsrummet, där hämtade hon min sambo så att han skulle få klä på mig, vi gick ut och åkte hem.

Alla var supersnälla och jag förstår inte var ni pratar om när ni säger att Oya är lite speciell, hon mötte mig alltid med ett leende och tog verkligen hand om en.

2018, May 14 - 10:38
Linda123
Linda123's picture
Offline
Last seen: 4 years 9 months ago
Brons
Joined: 2018-05-14 10:19

Tack för att du delade med dig. Har bokat op för bröstförstoring hos Dr oya i augusti. Nervöst, men något jag velat göra länge. Har bara hört positivt om Dr oya.
Jag är lite rädd för smärtan faktiskt.

2018, August 10 - 00:56
Misspod
Misspod's picture
Offline
Last seen: 5 years 6 months ago
Silver
Joined: 2018-07-26 21:18

Tack för bra info just om smärtan.
Jag skall operera bröst samt magen den 20 augusti så detta var skönt att få läsa!
Tack

Annons
Annons
Annons