Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2019, November 7 - 23:27
Yasmin2001
Yasmin2001's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Brons
Joined: 2019-11-07 22:46

Konsultation frågor

Hej! Jag heter Yasmin och är 18 år gammal. Jag har så mycket frågetecken i huvudet så det här inlägget kan vara oklart. Men i alla fall, inom några veckor ska jag på konsultation hos en plastikkirurg men vilka frågor ska jag ställa? Jag har bilder på olika näsor som är fina men har liksom inga direkta frågor så har någon tips på vilka frågor som är bra att ställa?
Dessutom undrar jag ifall jag kan fråga plastikkirurgen om hur man gör med delbetalningen, eftersom att jag omöjligt kommer ha råd med att betala hela beloppet på en gång när jag bara är 18 år. Förövrigt, tror ni att jag kommer få ta lån av humanfinans? Är bara 18 men har ett jobb på en snabbmatskedja ( inte heltid ) men kommer utan tvekan kunna betala hela beloppet varje månad ( har räknat ut att det blir typ 2.500 kr per månad ).
Och sista frågan är, har någon opererat näsan hos Jonas Röjdmark? Har inte sett några för / efter bilder på ”hans” näsor. De näsor jag har sett är från andra kirurger och seriöst har inte sett någon skillnad på före / efter bilden och jag MÅSTE se skillnad på mig själv. Vill liksom se ut som en ny människa o inte som mig själv direkt. Ärlig talat betalar jag inte minst 60.000 kr för att inte se en skillnad på mitt utseende.
Förlåt för jättelångt och extremt oklart inlägg, förstår att de är rörigt men i mitt huvud har jag ännu mer frågor hahha.
Tacksam för svar mvh Yasmine

Annons
2019, November 9 - 14:44
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 14 hours 45 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Hej och välkommen hit!
Gå gärna på en konsultation och det är bra att du förbereder dig med att läsa på och genom att ha frågor. Under menyn artiklar finns det en om näsplastik som du säkert kan få en del matnyttigt ur.
MEN, se till att du har landat alla de här tankarna innan du verkligen genomgår ett ingrepp. Det kan vara en känslomässig berg och dalbana och det är inte så lätt som man kan tro att få det man drömt om, att plötsligt se någon annan i sin spegel. 
Jag tror att dina chanser att få låna beror mycket på om du dels har en egen slant du kan visa att du redan haft förmågan att spara ihop, dvs att du KAN hålla i pengarna, och på vilka levnadskostnader du har. Har du t ex föräldrar som "sponsrar dig" med mat och husrum, fast du lägger pengar på en näsoperation?

Jag har just gett dig tillgång till bronsgalleriet, där du kan se en del näsor och man kan filtrara fram även bilder från en viss kirurg. Läs PM så får du veta hur du får se fler bilder. Jag tror också att du kommer att få fler svar om du kan dela upp dina frågor i fler trådar, och om du ladar upp en bild på din egen näsa och vad du skulle vilja få gjort, så är det lättare för andra att känna igen "sina" näsor och berätta vad de gjorde och vilka råd de fått eller själva vill ge.
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons