Annons

1050cc

Bild för Fröken111
Fröken111Hej allesammans! Hade ni andra några bilder som ni tog med er och visade upp för läkaren när ni skulle på er konsultation? Bilder på glamourtjejer/porrstjärnor etc?

1) Vilka personer visade ni upp? Vem har era drömtuttar?

2) Vad sa läkaren? Förklarade han hur likt det kan/inte kan bli?Bild för Fröken111
Fröken111Hej allisammans. Jag vet redan att jag vill ha omkring 800-1000 cc, men har förstått att jag måste börja på en lägre nivå först. För er som har så stora, hur många operationer var ni tvungna att göra för att nå den storleken? Och hur lång tid tog det?

Utan att nämna namn tycker jag att olika läkare gett väldigt olika svar. Det är förstås individuellt, men hur har era erfarenheter sett ut?Bild för Midnattsgator
MidnattsgatorHej!

Söker väl egentligen efter lite mer information så att jag kan få hjälp välja kirurg till nästa bröstförstoring. (Kommer hamna någonstans i spannet mellan 1500-2000cc)
Patrik Höijer eller Mattias Elmér, båda väl omtalade och skickliga. Men är någon av dom bättre på stora bröst?Bild för Melonaz
MelonazHej är det någon mer än jag som har funderingar på Sebbin 1138cc? (dia 14,2 och 10 cm i put). Istellet för Motivas 1050cc? (Dia 15 och 7,2cm i put)! Jag vill ju ha höjden och fake looken utan att jag ska behöva gå mycket större än dom väldigt populära motiva 1050cc. Jag vet ju att sebbin är betydligt dyrare men 1138cc är betydligt billigare än Sebbins 1500cc. Jag kommer ju ändå få ett grymt put utan att få så mycket side boob!

Så hur tänker ni andra som funderar på 825cc - 1050cc upp! ller som redan har gjort era!
MvhBild för MillionVoices
MillionVoicesHej allihop!

Det var längesedan jag var inloggad men nu har jag lagt upp nya bilder på min bröstförstoring med Motiva Round 1050 cc Corsé gjord av Patrik Höijer (bilderna finns i mitt silvergalleri). Jag är otroligt nöjd!
Det enda minuset är att det är tungt för ryggen och sen funderar jag på om implantaten har droppat lite väl mycket... vad tycker ni?
Opererade mina bröst idag, efter en sämre lyckad bakomplacerad bröstoperation för ett halvår sen. Nu ligger dom alltså på muskeln (subglandular) och även om dom är sjukt svullna så är formen så sjukt mycket rundare än vid bakom muskeln. Enormt. Från ett par med avlånga bröst till ett par bollar. Mycket finare i mina ögon än vad jag hade innan. Dessutom har vårtgården blivit större ( eller är svullen) denna gång, och vårtgården har dessutom lyfts vid framåt flytt.Bild för MillionVoices
MillionVoicesHej härliga pof:are!

Jag la precis upp ett collage med bilder som togs förra veckan där man kan se skillnaden på brösten från 9 dagar till 29 dagar. De har blivit betydligt mjukare och följsamare redan!
Hej tjejer.

Jag vill ha en samlad tråd med ni som ska göra eller har gjort stora bröst!
Tycker de flesta av majoriteten här inne lägger in 'naturligt' så hade varit kul med fler som kommer ha stora!

Jag har ca 550cc egna, jag ska lyfta dem och lägga in 625cc (bakom)
Så det blir över 1000cc+ sammanlagt.

Jag är mest orolig för DB och att dem kommer vara ivägen?

Är inte orolig att det blir för stort då jag är av den bredare modellen och 168 cm lång.

Vart hittar man snygga bh i storlek H-K?
Förutom asos, hunkemöller och mymuse
Hej finaste pof:are!

Nya bilder är uppe i mitt galleri :)

Idag, 1 juni, är det 10 dagar sedan jag opererade mig. I det stora hela fungerar jag som vanligt och börjar bli mer aktiv, men känner fortfarande lite smärta när bröstmusklerna aktiveras och jag tror att jag ska ta det lugnare med lyft mm. Det känns skönt att obehindrat kunna ta promenader!
Fortfarande starkare smärta när jag ska upp ur sängen/soffan, det drar en del i ärren när magen får jobba och känns i bröstmusklerna att trycka ifrån med armarna.
Hej allihop,
Det var ett tag sedan jag var aktiv här. Det har gått 2 år och 8 månader sedan min första operation och jag har varit så otroligt nöjd!

I ungefär ett år har önskan om större implantat funnits och i december var jag tillbaka på Nordiska kliniken för en konsultation. 925 cc eller 1050 cc bestämde vi!
Men jag behövde spara pengar innan jag kunde boka.Annons
Annons
Annons