Annons

Keloida ärr

NewGel-test's picture
NewGel-testAtrimus RX lanserar nu NewGel+ i Sverige, som POF har fått chansen att testa genom tre av våra medlemmar. NewGel+ är en typ av silikonförband (”tejp”) som ger finare ärr och som är framtagen främst med tanke på plastikpatienter. Den motverkar dessutom keloida (förtjockade, upphöjda) ärr. Läs gärna mer om hur det fungerar på länkarna nedan.

NewGel+ kan användas sedan sårytan läkt helt, vanligen efter ca 15-20 dagar, och har effekt även på ärr som är ett par år gamla men inte läkt så fint.
Snart är det äntligen min tur... om två dagar så har jag min konsultation med Carolina Borén på Elite Clinic i Göteborg för en mommy makeover.
Något som jag inte trodde skulle bli möjligt för mig. Ensamstående mamma till 3 pojkar och har varit själv med dom utan kontakt från pappan i snart 5 år. Nu tack vare min älskade pojkvän så gör han detta möjligt för mig. Efter 3 graviditeter och en gastric bypass så tycker jag inte om min kropp längre.Marina's picture
Marina


Övriga taggar: 


EDIT 171002: Nu är utvärderingstråden startad!
Dumbo är först ut, och har just satt på sin första tejp. Vi har fått före-bilder, nu väntar vi med spänning på resultatet!
-----------------------------------------------

Nu har vi något intressant på gång! Atrimus RX lanserar nu NewGel+ i Sverige. Det är en typ av silikonförband (”tejp”) som ger finare ärr och som är framtagen främst för plastikpatienter. Den motverkar dessutom keloida (förtjockade, upphöjda) ärr.Annons
Annons
Annons