Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2019, juli 15 - 22:32
ElinaL
Bild för ElinaL
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 4 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-03-30 15:24

Misslyckad tear trough - hur lång tid sitter det? Hyalas risker?

För över 1 år sedan gjorde jag en tear trough behandling under ögonen (På My beauty clinic göteborg). Den ena sidan blev jättebra och den andra blev helt kass. Fillern hamnade för långt ner och la sig som en korv. Man såg direkt att det blev dåligt på den sidan men behandlaren sa att det skulle lägga sig och att jag skulle massera. Efter några veckor gick jag tillbaka till kliniken och vi disskuterade hyalas. Jag är dock väldigt nojjig för att injicera hyalas då det är ett potent enzym och jag är rädd att det ska bryta ner min egen vävnad och göra det ännu värre efteråt?
I alla fall, jag har haft filler förut på andra ställen och det försvann då på 6 månader. Så jag valde att låta det brytas ner av sig själv. Det har nu gått över 1 år!! och fillern är fortfarande kvar!! Jag blir galen! Det har minskat lite grann men ser fortfarande märkligt ut.. Jag har testat massera för att det ska brytas ner snabbare men har ej hjälpt.. Någon som har efrarenhet av hur lång tid filler vid ögonen kan sitta kvar? Eller som har behandlats med hyalas i detta område?

Annons
2019, augusti 5 - 21:31
Skönhet
Bild för Skönhet
 Offline
Senast sedd: 1 dag 9 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-04-15 23:33

Jag hade samma problem, väntade i två månader och gjorde hyalase, det var det bästa beslutet. Det ska läggas i lite åt gång, hellre att man går två gånger till behandlare än att ha bråttom med mycket hyalase på en och samma gång. Jag valde att inte gå till den som (dåligt) gjort tear trough för hyalase utan till en annan behandlare.

2 barn, 40 år, 163cm, 53kg
Strl före op: 70B
Strl efter op: ?
Funderar på Motiva Ergonomix runt 400 cc
Konsultation: Proforma, juli 2018