Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2021, oktober 21 - 18:09
Consuela
Bild för Consuela
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2021-09-02 18:55

Är det vanligt att korrigering ingår vid näsplastik?

Hej hej,

Jag sitter just nu och gör research på olika kirurger för att göra min första näsplastik. Min första idé var att åka till Turkiet, eftersom jag hört att Sverige knappt går att jämföra med deras kirurger. Var dock hos en läkare här i Sverige (trådlyft) som sa att jag absolut inte skulle åka till Turkiet eftersom det inte är säkert att de korrigerar om något går fel och att försäkringar kanske inte gäller som i Sverige.

Undrar därför lite om ni som opererat er och blivit missnöjda har fått korrigering gratis eller har ni fått betala ännu mer då? Känns ju lite dumt att behöva betala ytterligare för misstag som kirurgen gjort, om ni förstår vad jag menar?

Någon som vet hur det ligger till? :)

Har gjort fillers, botox och trådlyft. Gör för närvarande reserach om läkare för näsplastik innan jag bestämmer vem jag ska gå till. Planerar även bröstförstoring lite längre fram.

Annons
2021, oktober 23 - 10:57
C_C
Bild för C_C
 Offline
Senast sedd: 4 tim 33 min sedan
Brons
Medlem: 2021-10-12 19:23

Hej!
Jag har ingen egen erfarenhet av detta, men vad jag läst (säkert beroende på klinik och hur seriösa de är) så brukar det ingå någon form av försäkring första året. Jag vet inte vad den täcker dock.
Sedan verkar bra kliniker vilja fixa till så det blir bra.

Trött 40- som vill se piggare ut och förhoppningsvis slippa en del spänningshuvudvärk och migrän, letar därför bra info om ögonlocksplastik.