Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2020, augusti 3 - 19:32
Moachristin
Bild för Moachristin
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-07-31 00:38

Bästa kirurgen för en 'bulbous nose'

Jag har länge tänkt på näsplastik och börjar nu mitt sökande efter en kirurg som kan uppnå de resultat jag vill nå. Mitt problemområde är näsan framifrån: ganska bred, rund och odefinierad nästipp och sne. Jag vill ha en naturlig men ändå skulpterad nästipp, rakare och lite smalare näsa.

Min rädsla är att få en ''korvnäsa'' när man tydligt ser att den är opererad. Enligt mig ser det ut som att man ''nyper'' tag på sidan utav näsan så det ser ut som två streck. Som tillexempel Gina Dirawis näsa. Jag förstår att man inte kan träffa en kirurg och visa bilder på näsor man tycker är snygga och förvänta sig en kopia av den. Men man måste väll kunna säga att man vill undvika intrycket av ''två streck''. Jag vill att tippen ska vara formad och skulpterad, inte som om någon nypt tag i den. Precis som att en del gillar en rak profil och andra gillar en skidbacke så måste det finnas olika former framifrån som man kan tycka är mer attraktivt än andra och kunna ställa krav på kirurgen?

Jag är just nu intresserad av Joakim Athlin, PO Haraldsson och hans kollega Babak Alinasab. Någon med liknande näsa som jag som har opererat sig hos någon av dom? Har dom kompetens för detta eller ska jag fokusera på någon annan? Kom gärna med tips!

Annons