Annons
22 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2018, juni 20 - 10:29
Näsapan
Bild för Näsapan
 Offline
Senast sedd: 8 månader 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2017-04-24 21:03

Gustav Aniansson är en bra kirurg

Nu kommer detta svida för Aniansson ”haters” men här är min åsikt efter bitter erfarenhet. Gustav Aniansson är en bra kirurg, han är väldigt omtänksam och han har sinne för estetik. Han gör säkert misstag, precis som alla andra kirurger, och jag har sagt det innan och jag säger det igen att det finns bra många fler kirurger som borde stå i ”rampljuset” men av någon anledning är det vara Gustav som får ta skit.
Varför säger jag nu detta när jag för ca 1 år sedan skrev alla negativa saker om honom?
Jo därför att jag 4 juni 2017 opererades hos Gustav och det var min fjärde näsoperation. Gustav ville göra minimalt ingrepp för att jag efter mina tre föregående näsoperationer hade fått en hel dem ärrbildninar.
Efter operationen, när jag tog av gips och tejp, var jag is chocktillstånd. Min näsa såg helt annorlunda ut och min vänstra näsvinge( som ni kan se på mina bilder) var mycket kortare, typ avklippt, än min högra.
Näsan såg annorlunda ut än innan men vad jg inte kunde förstå är att jag fock en fin näsa, minus näsvingen som Aniansson erbjöd sig fixa när det gått tillräckligt med tid så att näsan kunde läka och vi kunde få ett bra resultat. Han förstod mig, stöttade mig, fanns där för mig och ville hjälp mig att under tiden näsan läker sänka näsvingen med fillers så mycket det går. Och så blev det, förra året i november sänkte vi näsvingen med fillers och det blev faktiskt OK.
Du som jag var och lyssnade inte på Gustav när han sa till mig att vänta så åkte jag till Turkiet, eftersom ingen kirurg här ville operera mig förrän 1 år passerat, och opererades av de Nazim Cerkes.
Enligt det jag kunde läsa var dr Nazim Cerkes bra och respekterad och erkänd i hela världen. I februari, dvs 8,5 månad efter min op hos Gustav, opererades jag igen och resultatet är inte särskilt smickrande. Jag har fått tjocka ärrbildningar på både vänster och höger näsvinge. Han höjde min näsrygg, gjorde näsan smalare och jag har en riktig Michael Jackson näsa. Det beklagliga med detta är att jag egentligen innan operation med dr Cerkes verkligen gillade min näsa, den var liten och Gustav definierade tippen väldigt fint. Hade jag bara haft tålamodet och låtit Gustav( som ville vänta 1 år innan han skulle sänka min näsvinge) så hade jag utifrån mina förutsättningar haft en perfekt näsa nu. Istället ser min näsa i profil ut som Lady Gaga och framifrån en massa inbuktningar och MJ näsa. Dr Cerkes körde över mig och mina önskemål totalt och gjorde en gigantisk onödig näsoperstion på mig när det var solklart att jag bara var missnöjd med min vänstra näsvinge.
Om jag kunde hade jag nu valt Gustav igen för stt operera min näsa för man kan säga vad man vill men än har jag inte sett några bilder på de patienter som klagat på Gustav men jag tror att dessa patienter har inte en aning om vad en riktigt dålig näsoperation är och hur man ser ut efter en riktigt dålig näsoperation.
Jag vet inte om Gustav opererar mer och gör han inte det så kan jag bara säga att det är jävla synd i så fall.
Av alla här inne som klagat på Gustav Aniansson har jag inte sett en enda person lägga upp bilder, förutom jag som la upp bilder typ 2-3 månader efter op och det var verkligen inte rättvist för det representerade inte alls hur min näsa såg ut ca 8 månader efter operationen.

Annons
2018, juni 20 - 17:19
Korres
Bild för Korres
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2013-01-11 22:09

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd efter din senaste operation. Du skulle inte kunna lägga upp förebilder på hur din näsa såg ut innan nån operation alls och hur näsan ser ut nu efter operationen i Turkiet?

Hur tänker du nu? Kommer du låta näsan vara eller vill du göra en ytterligare korrigering?

Tjej på 22 år, 170 lång, 58 kg. Inga barn

Intresserad av (total) näsplastik.

konsultation på lidingökliniken hos Richard Rylander 2/4.

Op på lidingökliniken hos Richard Rylander 27/6, total näsplastik

2018, juni 21 - 03:43
Essie
Bild för Essie
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 6 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-02-03 04:26

Hade han varit bra då hade inte andra läkarna skrivit detta om honom,

"Skadorna är så svåra att bland annat Karolinska universitetssjukhuset har slagit larm till Inspektionen för vård och omsorg. I anmälan skriver läkarna att kirurgen har varit gravt oskicklig och att han inte bör få utföra någon typ av näskirurgi i Sverige."

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/plastikkirurg-anmald-for-sina-nasoperationer-patienterna-har-svart-att-andas

Och så andra nyheter,

"- Vår syn är att han är en fara och inte bör tillåtas att arbeta i Sverige eller någon annanstans, säger Stephen Jones på Pannone som har representerat fallet Denise Hendry."

https://www.expressen.se/nyheter/lakare-utreds-han-ar-en-fara/

"During the procedure the surgeon, Gustav Aniansson, punctured Denise’s bowel – not just once but nine times."

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2294374/I-shake-rage-plastic-surgeon-killed-mother-working-Football-star-Colin-Hendrys-daughter-launches-new-campaign-Stop-Cosmetic-Surgery-Cowboys.html

"Historien om plastikkirurgen, som SVT avslöjat, är en serie övergrepp som påminner om Macchiarini och bottnar i kvinnohat. Och han har fortsatt med sina operationer."

"I början av 00-talet arbetade den svenska kirurgen i Storbritannien och anmäldes även där – 46 gånger. En kvinna skadades så allvarligt under en fettsugning att hon efter flera års lidande föll i koma och dog. Han tvingades betala miljoner i skadestånd och anmäldes till brittiska Socialstyrelsen – något han beklagade i Aftonbladet: ”Men man lär sig – och det gäller att gå vidare.” Vilket han gjorde: innan de brittiska myndigheterna hann komma till någon slutsats drog han tillbaka sin engelska läkarlegitimation. Han flyttade via Spanien till Stockholm där han har fortsatt anmälas, om och om igen. Men utan resultat."

https://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/matilda-gustavsson-kirurgen-har-behandlat-sina-patienter-som-ett-stycke-kott/

Tjej, 29 år, 159 cm
Intresserad av näsplastik

2018, juni 21 - 06:10
Näsoperation123
Bild för Näsoperation123
 Offline
Senast sedd: 8 månader 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-04-10 18:45

Är det här ett skämt eller?? Tror du att IVO yrkar på att han ska förlora sin läkar-leg utan anledning? När IVO agerar så handlar det om något extremt. Den här tråden är en förolämpning mot dom som har drabbats av denna skräck-läkare!

Misslyckad bröstop

Annons
2018, juni 21 - 06:23
Näsoperation123
Bild för Näsoperation123
 Offline
Senast sedd: 8 månader 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-04-10 18:45

Här kommer mer:

"Grovt oskicklig
Efter en omfattande utredning konstaterar IVO att plastikkirurgen har varit grovt oskicklig och att hans behandlingsmetoder har medfört allvarliga och i flera fall invalidiserande vårdskador för patienterna."

"IVO: Återkalla näskirurgens läkarlegitimation
Nu yrkar Inspektionen för vård och omsorg att den plastikkirurg som har skadat flera patienter i samband med skönhetsingrepp får sin legitimation återkallad.

”Varit grovt oskicklig”
Efter SVT Nyheters granskning har Inspektionen för vård och omsorg, IVO, fått in anmälningar som rör minst 66 fall där patienter uppges ha skadats av plastikkirurgens näskirurgi. Två ärenden har sedan tidigare avslutats och i båda fallen kritiserar IVO kirurgen för hans misslyckade näsoperationer.

Myndigheten har nu gjort en större tillsyn och har utrett kirurgens yrkesskicklighet och hans lämplighet som yrkesutövare. IVO rekommenderar att plastikkirurgens läkarlegitimation återkallas.

– Vi har i en mycket omfattande utredning kommit fram till att han har varit grovt oskicklig, säger Birgit Rengren Borgersen, enhetschef på IVO.

På vilket sätt?

– Han har genomfört operationer som strider mot vetenskap och beprövad erfarenhet och som har inneburit att de patienter som vi har med i den här utredningen har fått svåra komplikationer."

Källor:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ivo-aterkalla-naskirurgens-lakarlegitimation

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/efter-ivo-s-beslut-stor-gladje-bland-plastikkirurgens-patienter

Misslyckad bröstop

2018, juni 21 - 07:12
Gustavs-offer
Bild för Gustavs-offer
 Offline
Senast sedd: 4 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-06-21 06:36

Jag har opererat mig hos Gustav och han förstörde min näsa totalt!! Jag ska lägga upp bilder när jag har blivit bronsmedlem.

Två misslyckade näsoperationer av Gustav Aniansson, Nackakliniken.

2018, juni 24 - 19:52
mini84
Bild för mini84
 Offline
Senast sedd: 7 månader 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2018-04-19 23:07

Men din näsa ser ju inte klok ut TS? (menar inget illa, men Gustav är ingen bra "kirurg", han är ju inte ens kirurg nu när han blivit av med sitt legitimation).
Jag har sett flera bilder här på pof på näsor av gustav, och dom är tyvärr tragiska. Önskar inte min värsta fiende ens att råka ut för Gustav.

Dessutom gjorde Gustav helt fel med din näsa att han använde fillers på den. Alla läkare vet att man inte ska/kan använda fillers på en opererad näsa.. Plus, vem korrigerar en näsa man har opererat med fillers!?

Kvinna 34 år, Intresserad av all typ av plastikkirurgi.
Vill först göra: Bröstförstoring
Konsultation: proforma

Annons
2018, juni 24 - 20:27
Essie
Bild för Essie
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 6 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-02-03 04:26

Gustavs-offer skrev:

Jag har opererat mig hos Gustav och han förstörde min näsa totalt!! Jag ska lägga upp bilder när jag har blivit bronsmedlem.

Nu kan du lägga upp bilder om du vill..

Tjej, 29 år, 159 cm
Intresserad av näsplastik

2018, juni 25 - 00:57
Gustavs-offer
Bild för Gustavs-offer
 Offline
Senast sedd: 4 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-06-21 06:36

mini84 skrev:

Men din näsa ser ju inte klok ut TS? (menar inget illa, men Gustav är ingen bra "kirurg", han är ju inte ens kirurg nu när han blivit av med sitt legitimation).
Jag har sett flera bilder här på pof på näsor av gustav, och dom är tyvärr tragiska. Önskar inte min värsta fiende ens att råka ut för Gustav.

Dessutom gjorde Gustav helt fel med din näsa att han använde fillers på den. Alla läkare vet att man inte ska/kan använda fillers på en opererad näsa.. Plus, vem korrigerar en näsa man har opererat med fillers!?

Så himla bra ord! Extremt illa, vilseledande och oseriöst att kalla honom bra kirurg! Ett hån mot hans offer! Din näsa ser hemsk ut och du kallar honom bra?! Jösses! Att korrigera med en tillfällig filler när man betalat stora pengar för en operation säger väl allt! Din tråd är den mest korkade jag har läst!

Två misslyckade näsoperationer av Gustav Aniansson, Nackakliniken.

2018, juli 1 - 14:45
Essie
Bild för Essie
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 6 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-02-03 04:26

"En sandvikbo i 20-årsåldern blev missnöjd med sin näsoperation. Nu har han anmält plastikkirurgen, som tidigare har tvingats betala miljonbelopp i skadestånd för felbehandlingar."

https://www.gd.se/artikel/gastrikland/sandviken/20-aring-anmaler-plastikkirurg-for-felopererad-nasa

Tragiskt :/

Tjej, 29 år, 159 cm
Intresserad av näsplastik

Annons
2018, juli 2 - 05:23
Gustavs-offer
Bild för Gustavs-offer
 Offline
Senast sedd: 4 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-06-21 06:36

Essie skrev:

"En sandvikbo i 20-årsåldern blev missnöjd med sin näsoperation. Nu har han anmält plastikkirurgen, som tidigare har tvingats betala miljonbelopp i skadestånd för felbehandlingar."

https://www.gd.se/artikel/gastrikland/sandviken/20-aring-anmaler-plastik...

Tragiskt :/

Bra att du uppmärksammar klåparens skandaler så att folk varnas!

Två misslyckade näsoperationer av Gustav Aniansson, Nackakliniken.

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!