Annons
4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2021, juni 14 - 22:33
Bittersweet_
Bild för Bittersweet_
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 6 dagar sedan
Brons
Medlem: 2020-02-16 17:46

HJÄLP Athlin, Rylander eller Babak

Hej 

Jag behöver hjälp med vilken kirurg jag ska välja!!! Har gått till totalt 6 kirurger, men endast Joakim Athlin, Richard Rylander och Babak Alinasab verkar vara bra nog. 

Hos Athlin gick det bra, men när jag kom hem insåg jag att näsan på efterbilden jag fick med mig hem stod ut alldeles för mycket, dock sa han att om jag har små ändringar att göra går det bra. När jag var på konsultation med honom gjorde han en undersökning på näsan, men nämnde inget om min snea skiljevägg (obs visste inte att den var sne då), vilket nu i efterhand tycker jag är väldigt konstigt då det är tydligt för mig att jag behöver få min högra sida fixad.

Babak var väldigt opersonlig under konsultationen. Han verkade inte riktigt bry sig eller ha intresse till att jag var där för att se honom. Han var väldigt neutral. Han nämnde att jag hade en sne nässkiljevägg, men sedan sa att om jag inte har problem med andningen behöver man inte göra något. Det tycker jag är fel. Visst jag andas enligt mig normalt, men med tanke på att jag har andas med en sne nässkiljevägg hela mitt liv så har jag ju vant mig med att ha den sne i min näsa och då behöver jag få den fixad tycker jag.

När jag frågade om var operationssalen var och om man får se den, sa han ja men det verkade som han tyckte det var konstigt och sedan var väldigt otrevlig när han visade runt oss. Vet inte om det är hans humor, men han gjorde lite narr av mig medan han visade runt och skämdes över det då alla utanför hörde och kollade på oss. Ångrar nästan att jag frågade om att få se operationssalen.

Rylander var nog den enda jag tyckte brydde sig om min sneda nässkiljevägg, han frågade mig om det direkt och undersökte min näsa ganska ordentligt. Han visade mig till och med hur det såg ut i min näsa med hjälp av en spegel och det var då jag såg hur pass dåligt och trångt det såg ut i min högra luftgång. Han tyckte dessutom om att mina frågor var intressanta. Frågade personalen vid receptionen om jag kunde se operationssalen och hon var väldigt trevlig och visade runt mig och min pappa.

Har väldigt mycket ångest över vem/vart jag ska operera mig. Alla har både för-och nackdelar, så det blir svårt att ta ett beslut. 

Jag vill bli nersövd så kommer välja narkos under operationen. Jag vet att Astoria helst inte vill att man ska välja det. kändes till och med som att dom försökte övertala mig över telefon när jag ringde in för att välja narkos. Kändes inte så bra. 

Kommer göra en totalplastik där dom kommer fixa septum, tippen, näsrygg, näsvingar och det viktigaste nässkiljeväggen! Jag har en väldigt stor mellanöster näsa och jag vill få den mindre och mer feminin. 

Snälla om någon har gjort eller kommer göra en näsplastik hos någon av dessa tre skriv då nedan vad ni tycker och tänker kring detta! 

MVH nervös tjej

24år, ca 163 cm, ca 58 kg

Öronsibb korrigering
Konsultation 6/8/2019 Per Bergentz, Akademikliniken
Konsultation 25/9/2019 Rojda Gümüscü, Artclinic

Op. 18/10/2019 Rojda Gümüscü, artclinic

Intresserad av:
Bröstförstoring
Näsplatik

Annons
2021, juni 15 - 09:47
nonono
Bild för nonono
 Offline
Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2021-05-11 22:18

Följer! Har en näsa liknande din som du beskriver den och är också intresserad av op i Stockholm :)

Lady

2021, juni 16 - 14:39
AxB01
Bild för AxB01
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2021-06-06 19:25

Följer tråden! Känns som att det bara är plastikkirurger utomlands som kan operera näsor men orkar inte åka utomlands

2021, juni 29 - 17:26
Humlis
Bild för Humlis
 Offline
Senast sedd: 17 tim 43 min sedan
Silver
Medlem: 2021-06-07 17:18

Var också på konsultation hos Rickard igår för totalnäsplastik, har också snenässkiljevägg som gör hela toppen sne,och ska sänka näsryggen lite och göra den helt rak ev litelite neråt. Kändes super bra och som att han hade samma tanke som mig och att det som var rimliga slutresultat var min drömnäsa! Är så taggad kände mig först väldigt tom efteråt men redan på flyget hem så kändes det som att jag måste ju bara boka tid! (Äntligen) :D

2 barn, 26år, 170 cm, 59 kg

Näsplastik: konsultation gjord juni-21 hos Rickard Rylander, räta ut nässkiljeväggen och sänka näsbenet lite, planerar att boka op. September-21
Bröstförstoring:
Vill ha fylligare men fortfarande nätta smidiga bröst.. 10.5 i bröst bredd.
Strl före op:70A
Strl efter op: hoppas på en liten 70C

Annons