Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2019, januari 11 - 21:21
Laka
Bild för Laka
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2019-01-10 19:39

Spänd för resulatet

Hej! Jag gjorde näsplastik igår och är så förväntansfull, har alltid hatat min näsa för den har varit en riktig "potatisnäsa" och fått höra det hela livet. Nu skulle jag vilja höra hur ni som har genomgått en näsoperation upplevt tiden efteråt? Var det svårt att vänja er vid er nya näsa? Hur var läkningsperioden, när lade sig svullnaden och när kan man börja träna?:)

Laka

Annons
2019, januari 17 - 20:16
applejuice1
Bild för applejuice1
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 2 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-01-17 19:24

Jag hade det lite småjobbigt i cirka 2 veckor efter min näsoperation, dom 2 första dagarna var dock värst då jag hade extremt ont i huvudet och näsan. Efter två veckor kunde jag leva mitt liv nästan som vanligt igen var dock mycket försiktig med allt jag gjorde. Opererade mig under sommaren så var noga med att inte vistas i solen t.ex. Efter 2 månader skulle jag säga att jag var helt tillbaka i mina rutiner, började bl.a. med träningen igen. Svullnaden la sig helt efter ca 12 månader och idag ca 4,5 år senare ser den inte alls ut som den gjorde då, tippen har åkt ner en del. Så om du upplever att näsan är svullen nu eller inte alls ser ut som du vill så var inte orolig det tar ca ett år innan du får ditt slutliga resultat :) Dom första månaderna hade jag svårt att vänja mig, tyckte att jag såg så annorlunda ut och det vart ju en så stor skallad på mitt ansikte efter operationen. Idag är jag så pass van med min näsa att jag inte ens tänker på att den är fixad längre, den känns bara som en del av mig som jag inte reflekterar kring. Hoppas du blir nöjd!!

22 år, 158 cm, 57 kg

Bröstförstoring
Konsultation 29/1 Patrik Höijer, Nordiska kliniken
Op 14/2 Patrik Höijer, Nordiska kliniken
Strl före op: 70a
Strl efter op: önskar visuell c-kupa

2019, januari 18 - 12:30
funderarn
Bild för funderarn
 Offline
Senast sedd: 3 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-10-02 11:38

Tror det tog en vecka innan jag kände mig som en människa igen. När de tagit av skenan och stygnen ungefär. Första dagarna var fruktansvärda, hade tamponader i båda näsborrarna så kunde inte andas alls... Riktigt jobbigt att sova med öppen mun hela nätterna. Sen tog det nån månad innan stygnen inuti näsan släppte, och upp mot ett år innan nästippen slutade kännas hård. Såg ut som en fågel i början så hade lite panik över att jag gjort ett stort misstag, men det var bara märklig svullnad vid näsroten.

Kvinna 26. 169 cm, 52kg, inga barn (är steriliserad)
Full näsplastik 2015
Överväger bröstförstoring nu.
Strl 60 E/F i dagsläget

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!