Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2019, maj 14 - 21:57
Bröstminskning92
Bild för Bröstminskning92
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 1 dag sedan
Brons
Medlem: 2018-05-18 18:03

Cityakuten Alberto Falk-Delgado

Hej!

Ska göra en bröstförminskning hos City Akuten Stockholm och Alberto Falk-Delgado kommer göra operationen. Någon som har opererats av honom eller har erfarenheter av Cityakuten?

Mvh

Annons
2019, maj 16 - 08:42
mallann
Bild för mallann
 Offline
Senast sedd: 3 dagar 5 tim sedan
Brons
Medlem: 2019-03-22 10:03

Hej!
Japp, jag gjorde min förminskning hos honom för 2 månader sen nästan exakt. Alltså han är världens bästa!
Jag fick ett jättefint resultat och fick en storlek som passade mig perfekt. Jag fick dock en ytlig blödning på höger bröstvårta men jag har gått till Alberto och kollat in det typ var tredje vecka så att det läker fint etc. (Nu är det läkt men jag vet inte hur slutresultatet blir, jag har min nästa tid om 4 månader då det gått 6 mån efter operationen för att se hur allt blivit) Jag var stressad och mådde skit av min komplikation men Alberto visar verkligen att han bryr sig och han sa flera gånger "Jag vill bara att du ska vara nöjd" så han är inte en sån som ba "wops, sånt som händer" utan han är väldigt förstående och tar sitt arbete och sina patienter seriöst. Han är rätt lugn och pedagogisk och han är den enda läkaren jag litar på haha. Jag kan inte tacka honom nog för vad han har gjort för mig.

Min operationsdag var jättebra, jag var hur lugn som helst. Det var en väldigt familjär känsla på plastikkirurgiska avdelningen och sjuksköterskorna gick igenom vad som skulle hända och narkosläkaren var också jättetrevlig. Jag fick lite tabletter innan operation och sen ledde en narkosläkare in mig till operationssalen och där satt tre kvinnor, de presenterade sig och förklarade vad de skulle ha koll på så man kände sig lugn. Skön stämning även där. Jag kände verkligen att jag genom hela dagen var i goda händer och det är jag extremt tacksam för!

Det kommer gå hur bra som helst, stort lycka till och berätta gärna hur din erfarenhet var! :)

22 år, 173cm, 72kg
Bröstförminskning
Vårdcentral 20/5-18
Konsultation CityAkuten 20/6-18
OP City Akutens Plastikkirurgiska mottagning 21/3-2019

Strl före OP: 70J
Strl efter OP: 70D

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!