Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, January 19 - 21:19
Trulsan
Trulsan's picture
Offline
Last seen: 3 months 5 days ago
Brons
Joined: 2022-01-18 23:18

Vilken väska är lämpligast efter bröstförminskning?

Kommer behöva färdas många mil kollektivt dagen efter operationen. Har hört man inte får lyfta/bära tungt efter. Vilken väska är att föredra när jag vill packa med någon sorts ombyte iallafall? Måste antagligen lyfta in den på buss, tåg eller flyg vad nu sjukresor ordnar åt mig? Får man på sig en ryggsäck själv? Axelväska? Större handväska över armvecket? Eller mindre kabinväska att dra efter sig? Vad rekommenderar ni?

Trulsan

Annons
2022, January 20 - 22:11
Kaktusen
Kaktusen's picture
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Silver
Joined: 2022-01-07 01:56

Om du absolut måste ha packning skulle jag rösta för en kabinväska med FYRA hjul så du kan putta den framför/bredvid dig istället för att dra den. Jag har en svinbillig från ÖoB, funkar alldeles utmärkt och rullar lätt även som tungpackad! Oavsett väska måste du vara noga med att ta hiss med den istället för trappor och be om hjälp så snart den måste lyftas minsta lilla. Du ska inte lyfta in den nånstans själv! Sjukresor brukar dock vara bra på att hjälpa till med sånt. Skulle undvika allt vad ryggsäckar heter då du inte kan undvika belastning av bröstmusklerna med en sådan. smiley

Ålder: 32 år, Längd: 173 cm, Vikt: ca 78 kg, Barn: 0
Intresserad av: Bröstlyft samt eventuellt förstoring (fyllning) med eget fett. 
Har nu: Assymetriska 75E, varav mycket är tomt skinn efter massiv viktnedgång. Var nere på 75D när jag vägde 70 kg, då var det nästan bara skinn kvar. En bröstvårta pekar nedåt. 
Vill ha: Normala, symmetriska bröst, helst max D-kupa. Jag vill kunna köpa en vanlig bh utan att det väller ut skinn överallt och utan att övre halvan av kupan är tom. Vore trevligt att kunna ha axelbandslöst med men inget måste. 
Klinik/Läkare: Inget bokat ännu men är mest intresserad av Anders Liss på Art Clinic i Uppsala eller Mattias Elmér/Patrik Höijer på Nordiska kliniken i Stockholm.