Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2022, May 14 - 19:36
Welma345
Welma345's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Silver
Joined: 2021-08-10 01:30

Bli mer osäker/känna sig fulare?

Hej!

Jag har en tanke om att jag eventuellt skulle kunna känna mig fulare efter en bröstförstoring. Jag har jobbat mycket med att acceptera och älska mig själv vilket jag också gör, men jag är inte helt hemma i min bröst. Som bäst har jag trivts när jag varit underviktig för då har dom varit små och perky, varit i samma size och passat kroppen. Nu i normalvikt gillar jag dom inte och därför funderar jag på lyft eller bröstförstoring.

Om jag skulle göra en bröstförstoring skulle jag troligtvis få lite mer blickar eller vara med att andra drömmer ens utseende, bröst drar till sig blickar och folk tänker. Folk gillar bröst helt enkelt! Jag är orolig för att det skulle få mig bli osäker i mig själv, jag är rädd att jag skulle vilja fixa fler skavanker när jag väl börjat. Även om jag accepterat mitt utseende betyder det inte att det är det jag skulle valt om jag hade ett blankt canvas. Jag tror helt enkelt att jag är orolig för att behöva acceptera mina nya bröst på min nya kropp och då behöva gå igenom missnöjet med resten av utseenden.

Jag har läst om många som mår bättre och får stärkt självkänsla med sina nya bröst, men jag är rädd att jag inte skulle kunna använda dom till att stärka mig. Jag har aldrig använt pushup mer än någon enstaka gång för jag har inte känt mig hemma i det. Det var ju inte så mina bröst såg ut.

Är det någon som kan känna igen sig?

Annons
2022, May 14 - 20:00
MiaM
MiaM's picture
Offline
Last seen: 4 months 1 hour ago
Silver
Joined: 2020-11-18 15:13

Kloka tankar du har! Intressant att läsa dina funderingar.
Jag personligen har alltid varit underviktig och "liten" med små bröst. Har alltid haft en god självkänsla och tyckt om min kropp, men har alltid tyckt att det är snyggt med lite större bröst.
Nu har jag 75D till mina 53 kg och 160 cm. Nu är jag "liten med stora bröst". ;) Jag kan säga att jag har fått mer självförtroende, känner mig helt ärligt mer "kvinnlig" (vuxen??)
DOCK så känner jag igen mig i det du säger om att vilja fixa mer... en kedja är aldrig starkare än dess svagaste länk. Jag har tex en ganska ful navel som jag gärna skulle vilja fixa. På ena benet har jag ett ytligt blodkärl som breder ut sig och jag har den klassiska 11:an mellan ögonbrynen.
Jag har idag inga konkreta planer på att göra fler ingrepp, men jag kan för första gången till viss del förstå de med obegränsat med pengar som helt tappar det och opererar sönder sig, jag kan förstå att det händer.

Hoppas du reder ut dina tankar och kommer fram till något bra för dig! Kram på dig!

38 år, 53 kg, 160 cm, 3 barn.

Strl före operation: knappt 70A eller 75A
Strl efter operation: 75D
Konsultation: 29 mars 2021 hos Avni Abdiu på Plastikakademin, Linköping.
Operation: 26 maj 2021 hos Avni Abdiu.
Implantat: Mentor, 450 cc, coh 1, hög profil, runda, släta, bakom muskeln.

2022, May 15 - 00:35
Welma345
Welma345's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Silver
Joined: 2021-08-10 01:30

Tack för att du delar med dig! Intressant att höra dina tankar efter operation.
Troligtvis skulle jag känna mig mer kvinnlig också och gilla det! Det jag har mest bekymmer för att jag skulle ha svårt för är tex haka, ansiktsform och ansikte. Har genetiskt mycket hud och det blir ju inte bättre med åren om man säger så. Framförallt haka (inte dubbelhaka utan mer kalkon) kräksparkar och bulldog-kinder. Är generellt inte nöjd med läppar eller profil men skulle heller inte passa i fillers.

Jag förstår också till 100% att det är lätt att fortsätta om man har ekonomi för det.

Kram!

29 år
167 cm
53 kg
Bröstförstoring, bröstförstoring + lyft eller lyft
Storlek: 70C. Pga ojämna bröst och svårt att hitta bekväma trivsamma BHar bor jag i bralette.
Inbokade konsultationer: Patrik Höjier, Marcus Ehrström