Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2018, april 16 - 11:57
Cali
Bild för Cali
 Offline
Senast sedd: 1 månad 6 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-03-27 23:32

Korrigering av bröst efter bröstförstoring

Hej tjejer <3

Nu har det gått drygt en månad sedan jag gjorde en bröstförstoring på Akademikliniken i Stockholm. Tyvärr finns det risk att jag kommer behöva opereras om; korrigera bröstvårtorna.

Har läst i andra trådar här på forumet hur det fungerar och förstått att väldigt många kliniker står för en "korr-op", dock är jag väldigt osäker på om AK gör det. Har läst kontraktet med det finns ingen information alls angående det.

Därför undrar jag nu om det finns någon härlig tjej som gjort en "om operation" på Akademikliniken? Alternativt någon som har god inblick samt kunskap om hur det fungerar? Om inte kliniken står för betalningen gällande en korr-op, hur mycket är rimligt att betala?
(Jag har betalat en tilläggsförsäkring på 5 år för kapselbildning etc.. )

Bör även tilläggas att det var kirurgen (Dr. Paolo Montemurro) som sa på operationsdagen - innan op - att vi får se hur brösten ser ut efter sex månader då de kan behövas en ny operation. Fick lite av en chock då han aldrig sagt det tidigare!

Anledningen till att jag inte kontaktar kliniken eller kirurgen är helt enkelt för att dem känns oerhört stressade, kirurgen hänvisar bara till sjuksköterskorna och sjuksköterskorna säger bara "det är nog ingen fara". Får liksom inte riktigt gehör... Fick inte ens träffa kirurgen på återbesöket vilket kändes väldigt märkligt då jag hört av mina vänninor; att dem träffat sina kirurger på återbesöken (dem alla har opererats på andra kliniker, alltså inte på AK!).

Anyway, hoppas någon av er kan hjälpa mig!

Tack snälla på förhand,

Bröstförstoring - Anatomiska (Allergan)
Kirurg: Paolo Montemurro
Akademikliniken Stockholm

Annons

POF-feedback