Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2019, november 11 - 00:40
Backlund
Bild för Backlund
 Offline
Senast sedd: 10 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2010-09-03 12:09

Ni med implantat, se hit

Hej på er! Jag opererades år 2012 hos Örjan Gribbe på Proforma, bytte sedan ut mina implantat 2018 efter två graviditeter hos Dr Said, även detta på Proforma.

Har inte varit inloggade här på många år men ville kika in här för att få dela med mig utav min hemska upplevelse. Förstår att detta säkert tagits upp här tidigare men jag tycker verkligen det förtjänar mer uppmärksamhet.

Jag har haft både Mentor och Allergan implantat och blev sakta men säkert sjuk utav implantaten. Men efter mitt implantatbyte sommaren 2018 gick det verkligen utför. Jag vart så sjuk att jag var rätt säker på att jag inom något år inte skulle finnas längre.

Efter det som hänt mig har jag känt ett enormt ansvar att föra vidare den här viktiga informationen och det valde jag att göra i videoform.

Här kan man se min historia, https://youtu.be/I7JsZsCLG9k

Här är en artikel jag gjort med Veckorevyn,
https://veckorevyn.com/halsa/sara-28-jag-blev-sjuk-av-mina-brostimplantat/

Och i dagsläget driver jag en podd tillsammans med en underbar tjej. Podden heter ”Sanningen om bröstimplantat - Med Sara och Susanna”. Finns att söka upp där poddar finns.

Delar också med mig mycket på min Instagram om någon är intresserad, söker man på ”saramariabacklund” hittar man mig.

Kämpar idag, med all fritid jag har att hjälpa drabbade kvinnor och med att få ut informationen kring vad som kan hända när du har implantat i kroppen.

Behövde bara få detta ur mitt system då jag spenderat mycket tid här innan min första operation.

Sköt om er! Kram Sara

Annons