Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2019, januari 10 - 02:23
Natashah
Bild för Natashah
 Offline
Senast sedd: 15 tim 32 min sedan
Silver
Medlem: 2018-10-25 22:59

Operationsberättelse, Peter Cosmo , 9/1-2019

Nu ligger jag pigg här i sängen efter alla cola burkar jag druckit. Tänkte berätta för er hur det gick till på min operationsdag. Världens bästa dag i hela mitt liv. Jag skulle vara på citadellkliniken 07:00 men va här redan 06:30 jag fick mitt rum och där fick jag duscha kroppen endast med antibakteriell tvål. Sen fin man en fin morgonrock , tofflor och långa strumpor/sockor. Där blev jag nervös och var nära på att backa med sjuksköterska kom in o gav mig lugnande en röd shot ich några tabletter. Och jag måste säga det gjorde susen. Därefter låg jag lite i sängen och pratade med mamma eftersom hon va med mig. Sedan kom Sjuksköterskan och tog mig till Peters rum där han skulle fotografera mig och rita på mig det tog 1 min. Peter frpga hur jag mådde och sedan gick vi in i operationssalen och narkosläkaren och en till narkossjuksköterskor presenterade sig. Och wow dem va så duktiga på att lugna ner en. Vi skrattade och dem förklarade varte steg dem gjorde de va ett litet stick i armen sen sa narkosläkaren att det kommer kännas stt jag druckit champange och gud ja , efter 2 minuter jag va så borta könde mig ”full” sen sa han nu ska du sova och satt något vid mitt ansikte men såg ej riktigt va de va. Dör slocknade jag. När jag vaknade upp så var jag dödstrött men jag vill ej sova ville se mina bröst. Jag mådde hur bra som helst alla var väldigt chockade jag behlver inte ta smärtlindringar på 5 timmar efter operationen sen sa dem att jag ändå borde ta även ifall jag inte hade ont.
Jag allt som fanns och dem blev ickså chockade stt jag hade aptit åt mat massa godis drack flera cola burkar. Vid 20:00 kom Peter in o kollade mina bröst och sa att jag är nöjd med sitt jobb och jag ska få se imorgon o se efter själv.
Storlekarna jag valde va 300 i höger bröst och 330 i vänster. Och han valde ut dem perfekta brösten Peter kan verkligen sin grej tjejer. Han hat operation så pass många bröst han vet han gör och väljer han lyssna först pp era åsikter o utifrån de väljer han ett implantat som han tycker komma passa. Undrr natten har jag blivit så bra omhändertagen och dem har varit snäll mot familjen och erbjudet mat och dricka o allt.
Angående smärtan så tror jag att de blir 5/10 asså det glr inte ont utan det är bh-n som spänner så mycket så det är därför. Jag kan röra med mina armar utan problem MEN man måste vara försiktig .
Jag måste säga att detta är den bästa kliniken ich framförallt Peters resultat alla gör inte ”fina” bröst där och enligt mig och många andra så är Peter verkligen bröstguden❤️
Nästa morgon får jag välja exakt CAD jag vill ha till frukost ich sen dags o träffa Peter för att ta bilder !

19år ,46kg, 160cm
Bröstförstoring
Konsultation 21/11-2018, Peter Cosmo, Citadellkliniken
Strl före op: 65a
Strl efter op: ?
Op 9/1-2019 Peter Cosmo

Annons
2019, januari 11 - 15:18
Dixie
Bild för Dixie
 Offline
Senast sedd: 8 tim 12 min sedan
Silver
Medlem: 2019-01-02 23:26

Hur upplevde du han på konsultationen osv?
Jag har en diagnos så har mejlat honom för att få svar om han är för eller emot att göra bröstförstoring på mig, gått flera dagar men har ännu inte fått något svar.. Skrev även till Jörg och Helena, dom svarade tidigt dagen efter men gått 2 dagar sen jag skrev mitt andra svar till Jörg nu.. Så otålig, vill bara få svar så kan boka sen! Vill inte boka konsultation för att kanske få nej på plats.. Helena är för att göra på mig och kanske Jörg också

26 år, 56 kg, 164 cm
Storlek före operation: 70A

Önskar att göra bröstförstoring på
Citadellkliniken, Peter Cosmo?
400-500cc?

Storlek efter operation: ?

2019, januari 12 - 04:32
Natashah
Bild för Natashah
 Offline
Senast sedd: 15 tim 32 min sedan
Silver
Medlem: 2018-10-25 22:59

Så som jag har förstått det så svarar Peter på sina mail på söndagar. Upplevde honom som mycket trevlig och duktig kirurg. Han kan sin grej och hade aldrig gått till någon annan. Hade väntat på svar om jag var du.

19år ,46kg, 160cm
Bröstförstoring
Konsultation 21/11-2018, Peter Cosmo, Citadellkliniken
Strl före op: 65a
Strl efter op: ?
Op 9/1-2019 Peter Cosmo

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!