Annons
6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2019, augusti 13 - 20:16
Dafne92
Bild för Dafne92
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 18 tim sedan
Brons
Medlem: 2017-08-22 11:20

Vågar jag operera brösten?

Hej!

Jag har väl länge (säkert 10-13 år) i perioder tänkt på att operera brösten. Jag har små bröst av naturen som emellanåt har blivit större av ppiller, hormonspiral osv. men nu är som de är.
Jag är inte alls missnöjd med mina bröst, älskar dem som de är! Det är bara att jag själv typ tänder (..?) på att ha större bröst. Varje gång jag haft lite fylligare bröst så känner jag mig sexigare avklädd. Med kläder bryr jag mig egentligen inte. När jag ser på andra kvinnor (är hetero) så tycker jag att större bröst är väldigt vackert (in a non creepy way).

Frågan är bara om jag vågar ta steget och faktiskt operera mig. Jag har redan en fin självkänsla osv så där kommer ingenting ändras. Det här är endast för min egen skull. Brottas mycket med tankar som att jag inte borde "falla offer" för samhällsnormer osv. Annars är jag väldigt naturlig, har slutat sminka mig osv. och tycker verkligen att jag är fin som jag är. Gillar mitt utseende, liksom.

Skulle i så fall vilja ha ett SUPERnaturligt resultat. Funderar på Motiva Ergonomix. Har varit så sjukt rädd för narkosen, men nu när jag läst halva dagen i forumet så börjar jag faktiskt bli lugnare. Har idag typ 70A/B (kan liksom ha en 70 B med push up, men tror att jag snarare ligger i A-kupa ovadderad).

Tar gärna emot alla era tankar och erfarenheter! <3
/D

Intresserad av bröstförstoring
Innan 70B
Ingen konsultation än

Annons
2019, augusti 14 - 06:25
Pitbull
Bild för Pitbull
 Offline
Senast sedd: 17 tim 19 min sedan
Silver
Medlem: 2019-02-05 05:45

Min spontana tanke efter att ha läst ditt inlägg är definitivt, don’t do it!
Om du redan nu känner dig nöjd med dina bröst och har i åtanke att brösten aldrig kommer se lika dana ut efter implantat igen, tror jag att det finns stor risk att du ångrar dig i framtiden. Implantaten förstör ofta de naturliga brösten, varför jag tror att när det har gått en tid och det är dags för implantatbyte eller uttag, att du kanske känner att du var better off med dina naturliga bröst.
Det finns heller inget som garanterar att du blir nöjd med brösten efter operationen, det blir inte alltid exakt den storlek eller form man föreställt sig och det finns inget som säger att ärren kommer bli lika fina som på klinikens bilder.
Sen finns det ju alltid risk för känselbortfall osv..
Jag tror helt enkelt att det är mindre risk att ångra sig om man innan operationen på ett eller annat vis känner sig missnöjd med brösten och känner att man ”inte har något att förlora”, vilket du trots allt verkar ha!
Njut av känslan att vara naturligt vacker istället och lägg pengarna på något minnesvärt! :)

Innan operation: 70platt
Efter operation: vill uppnå 70C, så naturligt som möjligt, vill inte se opererad ut.
- Konsultation Charles Randqvist, rek Motiva Ergonomix demi 300cc, eller 320 Mentor anatomiskt. Alt 275CC mini.
- Konsultation Mattias Elmér, rek Motiva Ergonomix demi 265-300cc. Avrådde från mini pga för lite egen vävnad.
- Konsultation Patrik Höijer, rek Motiva Ergonomix mini 275cc eller demi 300cc.

Operation 25/3, Motiva Demi 285CC. Nordiska Klinken, Patrik Höijer.

2019, augusti 14 - 08:59
Queen77
Bild för Queen77
 Offline
Senast sedd: 10 tim 44 min sedan
Brons
Medlem: 2019-08-13 13:21

Hej jag har känt ungefär som du så jag förstår vad du menar tror jag. Jag tänker att om du inte har barn, men tror att du vill ha det i framtiden så avvakta till efter. Jag har fått mina barn och är 42år så tänker nu att varför inte!? De kommer inte bli snyggare och jag har bara ett liv. Fast alltid ska man tänka över risker som du fick andra kommentarer om och i slutänden är det ditt beslut. Tycker inte att andras åsikter om att det är ytligt osv ska stoppa en från att göra det om man känner att det är rätt. Gå på konsultation hos två olika och se hur det känns sedan. Lycka till!

Queen77

2019, augusti 14 - 10:59
TyTy
Bild för TyTy
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 14 tim sedan
Silver
Medlem: 2019-01-12 12:24

Jag känner igen mig jättemycket i din inställning till dina naturliga bröst, och till tankarna kring större.
Som nämnts ovan så måste man såklart göra en avvägning, men ingen som läser på lite har nog missat att det finns risker och annat att ta hänsyn till. Sen får man helt enkelt välja själv.

Jag gjorde min operation efter att ha tänkt över allt noga i många år. Efter att jag tagit beslutet att jag faktiskt skulle göra en op tvingade jag mig att vänta i ett år till för att VERKLIGEN bli helt jävla stensäker.

Jag har bara haft mina nya bröst i 4 månader och vet ju inte hur det kommer kännas om 10 år, men just nu är det verkligen drömscenariot. De läkte bra utan komplikationer, är fina, alla kläder min garderob passar bättre, jag är glad när jag ser mig själv naken och känner mig, precis som du säger, sexigare. Känner mig äntligen som "jag".

Jag skulle aldrig säga till någon annan att "klart du ska göra brösten!", utan jag påtalar alltid att man måste läsa på, fundera och sedan göra ett eget val för sin egen skull. Men jag vill gärna belysa att allt inte bara är problem som det ibland kan verka här på forumet, eftersom de flesta som är aktiva efter sin operation är just de som har fått en dålig erfarenhet, medan dem det gått bra för går vidare med sina liv och bröst helt enkelt. Det inte bara kan gå precis så bra som man hoppas, det är faktiskt troligast att det gör det.

Man kan alltid vänta med att göra operationen om man inte "lider" av det man har nu. Ibland ändras ens synsätt i takt med att man blir äldre, får nya erfarenheter osv. Men det är ditt beslut.
Jag tyckte själv att jag väntade länge, tills jag var 34. Tyckte då att jag var mogen och duktig. Men jag har inte ändrat inställning en enda gång sen jag var 14 och började tänka på op och även om jag inte alls är bitter, bara glad, så hade jag såhär i efterhand kunnat börja njuta av de här brösten tidigare. Jag har ju bara ett liv.

35 år, 170 cm, 54 kg.
Storlek nu innan op: 70/75B (det var iaf det jag köpte, och ni vet, alltid med maximal vaddering/push)
Inga barn, inga planer på det =)

OP:ad av Örjan Gribbe på Proforma 11/4 2019.
Höger bröst 400cc Mentor HP, Vänster bröst 425cc Mentor HP.
Båda bröstvecken sänktes en smula vid förstoringen.

Annons
2019, augusti 14 - 12:26
Dafne92
Bild för Dafne92
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 18 tim sedan
Brons
Medlem: 2017-08-22 11:20

Tack för era svar <3 Uppskattar verkligen att ni tar er tid och berättar.

Det hela handlar egentligen om att jag tycker att lite bröst är väldigt fint och jag skulle gärna ha det själv. Mina bröst ser lite olika ut i dagsläget (som sagt, systrar), det högre lite större och det vänstra lite mindre.
Jag skulle helt enkelt känna mig väldigt sexig (för mig själv) med lite större bröst.
Det som jag tycker är jobbigast är vad jag ska säga till mina framtida barn.
Jag tycker att lite hängigare bröst är snyggt så att de hänger lite mer efter ev barn gör mig ingenting faktiskt.

Fyller 28 om några månader och känner ändå att jag inte är 20 längre (inte för att det är fel att göra det då, men jag hade nog inte varit mogen) och har tänkt igenom det länge. Ska nog boka in en konsultation och höra vad de säger. Måste också lägga undan pengar till det och prata med min sambo.

Är såklart även orolig för att det inte ska bli bra.. Känns dock som att idag så blir de flesta nöjda? Och om jag är väldigt noga med vad jag kommunicerar samt hittar en bra kirurg. Är såklart redan sugen på Patrik H på Nordiska så ska nog boka in en konsultation till honom...

Intresserad av bröstförstoring
Innan 70B
Ingen konsultation än

2019, augusti 14 - 14:10
TyTy
Bild för TyTy
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 14 tim sedan
Silver
Medlem: 2019-01-12 12:24

Börja med det, gå på en konsultation och ta det därifrån =)

35 år, 170 cm, 54 kg.
Storlek nu innan op: 70/75B (det var iaf det jag köpte, och ni vet, alltid med maximal vaddering/push)
Inga barn, inga planer på det =)

OP:ad av Örjan Gribbe på Proforma 11/4 2019.
Höger bröst 400cc Mentor HP, Vänster bröst 425cc Mentor HP.
Båda bröstvecken sänktes en smula vid förstoringen.