Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2013, januari 2 - 19:18
Marina
Bild för Marina
 Offline
Senast sedd: 8 tim 1 min sedan
Moderator
Medlem: 2010-04-14 19:00

Citadellkliniken nu helt i Cosmos regi - press release

POF är förmodligen först ut med denna press release som vi fått av Citadell-kliniken.
 
 
Januari 2013
 
Citadellkliniken Cosmo blir nu ännu större
 
Två plastikkirurgiska kliniker i Landskrona med närmast identiska namn blir nu till en; Citadellkliniken. Från 1 januari 2013 är förvirringen kring de båda klinikerna med nästan samma namn således över för såväl danska som svenska kunder. Genom köpet av namnrättigheterna och övertagandet av lokaler ökar Citadellkliniken Cosmo tillgängligheten.
 
Citadellkliniken grundades 1987, men har sedan 1998 varit uppdelat i två självständiga plastikkliniker: Citadellkliniken Cosmo och Citadellkliniken Nordqvist och har legat dörr i dörr på samma adress i Landskrona. De snarlika namnen har genom åren skapat förvirring bland de båda klinikernas kunder, även den ökande andelen danska kunder som åker över Öresund för att genomgå en operation. Men den 1 januari sätts det definitivt punkt för förvirringen och ett nytt spännande kapitel inleds för Citadellkliniken Cosmo som då tar över namnrättigheterna och expanderar genom förvärv av den tidigare konkurrentens lokaler. Verksamheten samlas under ett namn: Citadellkliniken.
 
– Vi har länge haft behov av att expandera vår klinik och det är därför ett naturligt steg att vi nu tar över Citadellkliniken Nordqvists lokaler och namnrättigheterna till Citadellkliniken. 1987, då Citadelläventyret inleddes, var det två tidigare kollegor som startade Citadellkliniken. Därefter sålde de sina aktier vid olika tidpunkter varför två nästan identiska namn uppstod. Vi är väldigt glada över förvärvet och ser fram emot att önska såväl danska som svenska, nya som gamla, patienter, välkomna till våra större lokaler i Landskrona, och att det framgent endast kommer att finnas en Citadellklinik på denna adress, säger Peter Cosmo, Partner och Klinikchef.
– I anslutning till expansionen har personalstyrkan utökats med tre medarbetare. I övrigt är verksamheten oförändrad, med patienternas säkerhet och trygghet i fokus, forsätter Peter Cosmo.
 
1600 patienter genomgick 2012 en operation vid Citadellklinikens Cosmos lokaler vid Strandpaviljongen i Landskrona, som ligger vackert belägen precis vid havet. Tidigare fungerade lokalerna som en konserthall, där ett antal välkända artister spelat, bland annat legendariska ABBA. Idag fungerar lokalen endast som en plastikklinik, men tonerna från Dancing Queen, kan nästan uppfattas när man besöker denna vackra plats.
 
Fakta:
• Citadellklinikerna har haft adressen på Selma Lagerlöfsv. 55 i Landskrona, Sverige sedan 1987.
• Läkarteamet består av 5 specialister inom plastikkirurgi: Peter Cosmo, Jörg Bohn, Tuve Mårtensson, Helena Sveinsdottir och Göran Elmerstig.
• Ca: 25 procent av Citadellkliniken Cosmos kunder är danska.
• De mest populära operationerna på Citadellkliniken Cosmo är bröstoperationer och fettsugningar.
 

Med risk för att detta ses som reklam eller liknande vill vi klargöra följande:
Eftersom det är av intresse för många av POF's medlemmar publicerar vi pressreleaser och information från kliniker, vilket skiljer sig från ren annonsreklam där man uppmanas att köpa en viss tjänst.
 
Pressreleaser och viktig information för publicering på POF kan skickas på email enligt adress längst ned på sidan. 
 
 
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
47 år, 164 cm, 64 kg?
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Rösta gärna i våra undersökningar och ta del av andras svar!

Annons