Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2013, januari 2 - 21:57
admin
Bild för admin
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 22 tim sedan
Administrator
Medlem: 2010-02-19 03:07

Pressrelease-regler på POF

Innan du publicerar pressmaterial på POF vill vi att du läser igenom följande publiceringspolicy.

Pressmaterial ska innehålla information som har nyhetsvärde. Materialet ska kunna utgöra underlag för ett redaktionellt alster. Ett nyhetsmaterial bör inte innehålla annonser, prislistor eller kommersiella erbjudanden.

Ett nyhetsmaterial bör inte heller utgöras av subjektiva åsikter, personangrepp, text eller bild av sexuell karaktär eller annat opassande material.

Vi godkänner inte att man utnyttjar kontot på ett otillbörligt sätt, såsom för att skicka samma material flera gånger eller riktad mot målgrupp som inte har eget intresse av POF-forumet.

Från ett konto på POF kan du endast skicka ut material från ett varumärke, en organisation eller ett företag som POF-redaktionen godkänt. Vi är är restriktiva med "samlings-konton" från PR-byråer. 

Enligt de villkor som gäller för POF får vi efter eget val ta bort material från tjänsten. Vi tar exempelvis bort material som vi anser strida mot ovan nämnda regler, och vi kan därtill komma att stänga av avsändaren från tjänsten. Syftet med detta är att öka kvalitén på tjänsten och på så sätt skapa ett större värde för våra användare.

 

De företag och kliniker som har konton på POF skall vara godkänd enligt de regler som gäller för företagskonton (tbd). Enskilda POF-medlemmar som inte har ett företagskonto på POF kan/får inte publicera presreleaser på POF. 

 

Välkommen att publicera i POFs pressreleaseforum!

 

PS! Kliniker och företag kan inte ha egna konton än på POF, så tills vidare får pressreleaser skickas via email till oss. Email längs ned på POF-sidan. DS!

 

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

Annons