Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2018, september 17 - 20:35
Gbg
Bild för Gbg
 Offline
Senast sedd: 9 månader 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2018-09-17 18:49

Bra att frågor vid första återbesöket?

Hej!

Jag gjorde full bukplastik för två veckor sen. Tycker att läkningen har gått bra, är lite svullen och lite orörlig men det var ju väntat.

Det enda konstiga jag reflekterat över är att det känns lite konstigt längst upp vid magmuskeln. Det är liksom nån krypande pirrande känsla just där. Det är lite svårt stt förklara, men det känns liksom som att det är något där inne som skaver på nåt sätt. Jag skulle ju tro att det är just min magmuskel, men jag har inte denna känslan någon annanstans.

Jag ägnar mycket tid att funderar på vad detta är. Har tänkt att det beror på allt i från att det är en tråd som har släppt till att det har blivit nåt fel där inne. Å ibland är jag cool å tänker att så kan det säker kännas.

Jag ska självklart fråga om detta när jag ska ta bort stygnen på onsdag, men tänkte ändå passa på att fråga om någon känt nåt liknande?

Sen så undrar jag om någon har tips på bra frågor att ställa vid ett återbesök. Jag är ju en ganska nojig person så jag vill gärna ställa många frågor när jag väl är på plats

Trevlig kväll

35 år, 62 kg, 175 cm, 2 barn

Operation Citadellkliniken
Full bukplastik september 2018

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!