Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2020, mars 29 - 22:51
kashara
Bild för kashara
 Offline
Senast sedd: 1 dag 10 tim sedan
Silver
Medlem: 2019-06-09 17:47

Funderingar kring BBL/rumpförstoring

Jag har varit på konsultation hos Peter Cosmo nu för att göra en BBL med eget fett då jag trots träning verkligen inte kan få till en fin rumpa. Det största problemet med min rumpa är den övre delen, jag har verkligen ingen kurva mellan rumpa och rygg så jag kan inte ha kjol och klänning utan att se platt ut. Jag har några frågor och funderingar som jag hoppas kanske någon här kan svara på som gjort det själv. De två första frågorna plågar mig mest!

1. Jag har förstått att en del av fettet försvinner, men jag förstår inte hur mycket! På nätet läser jag att upp till 50% kan försvinna men Peter så att runt 80% brukar stanna. Jag läste att mycket har att göra med ens gener och anatomi. Jag har ju inget fett på övre delen av min rumpa och det har jag aldrig haft, innebär det att fettet kommet brännas bort där snabbare på mig då? Att jag kanske slösar pengarna på operationen om allt ändå försvinner?

2. Jag har inte jätte mycket fett men vill helst inte gå upp mer i vikt för op. Peter sa att jag kunde få 300 cc (per skinka antar jag!) men på nätet hittar jag bara tjejer som lagt in mycket högre siffror än det. Är 300 per sida verkligen tillräckligt för att se en skillnad på mig? Jag är 158 cm och 54 kg.

3. Vad händer om man styrketränar efter op, bränner man bort fettet då?

4. Hur länge håller BBL? Livet ut?

Tacksam för alla svar jag kan få!

0 barn, 21 år, 158 cm, 51 kg
Bröstförstoring/Tubulära Bröst/ BBl
Op Inget datum än
Strl före op: Knappt A-kupa

Annons