Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2018, februari 24 - 10:32
Repan
Bild för Repan
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-02-23 18:32

Tjockt venusberg: söker klinik och erfarenhet av fettsugning och/eller lyft av venusberg!

Hej! Jag försöker att äntligen ta mig mod att göra något åt mitt tjocka venusberg. Skäms enormt mycket, skulle aldrig visa mig naken inför någon, har på mig långa tröjor som döljer området osv.

Vill hitta en riktigt bra klinik/kirurg som har erfarenhet av detta! Och supergärna höra era historier också. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta? <3 Skulle bli så enormt tacksam!

Mer viktminskning gör bara att området står ut ännu mer, då det verkar ha blivit en envis fettdepå där. Pga viktminskningen och även min ålder är min hud lite slapp så tror tyvärr inte att enbart fettsugning hjälper... utan även ett lyft.

Jag gjorde en fettsugning av mage och midja hos Dr Oya på Strandklininiken för ca 11 år sedan, och tyckte det gjorde fruktansvärt ont efteråt. (Hon sög inget på venusberget.) Är så orolig för den smärtan, men också för att få en förstörd mus! Tänk om nåt går fel, och det bara blir fulare, eller man tappar känseln eller får något bestående men?
Tycker inte att min mage är fin, då den är liksom gropig, speciellt runt naveln. Alltså inte celluliter (tror jag iaf!), men lite åt det hållet. De kommer mest fram när jag håller in magen lite, vilket jag typ alltid gör haha! Vet inte om magen ser ut som den gör pga viktminskning eller fettsugning... Har en liten liten förhoppning om att den kanske dras litegrann om man drar upp musen?

Så fort jag hittat ett par bra kirurger för ändamålet ska jag boka konsultation men skulle verkligen vilja ha lite mer kött på benen (OBS! Ej bokstavligen talat! Hahaha!) först :)

Stort tack om du orkat läsa!

Viktminskning (från 95 till 70kg) och en äldre fettsugning har lett till ett hemskt stort vemusberg. Söker klinik och mod för att fettsuga och antagligen lyfta.

Annons
2018, mars 18 - 20:35
Repan
Bild för Repan
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-02-23 18:32

Puff! Det finns nog inte så många här som har koll på just venusberg... Men kanske någon kan rekommendera en klinik som är bra på intimkirurgi och/eller bukplastik? Gärna i eller i närheten av Stockholm :) Stort tack <3

Viktminskning (från 95 till 70kg) och en äldre fettsugning har lett till ett hemskt stort vemusberg. Söker klinik och mod för att fettsuga och antagligen lyfta.

2018, mars 29 - 18:28
Halihalo
Bild för Halihalo
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2015-05-29 08:26

Hej, de är ganska vanligt men inget man pratar om har ja fått till mig av kirurg.
Jag har en tid bokad om två veckor. något jag velat göra hela mitt vuxna liv har ja nu tagit mig modet till.
Jag kommer även få fettsuga magen då jag har en ganska skarp övergång melllan venusberg och mage och de skulle bli ännu mer om ja bara tog venusberget. Min förhoppning är att kunna använda jeans utan att dölja när detta är läkt. men ja har mycket oro över hur de kommer se ut där nere samt hur magen kommer se ut. om de blir hängigt osv ... :/ Skriv pm om du vill prata mer :)

Op kkap falköping hos Ivan
450 cc bakom muskeln

POF-feedback