Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2019, januari 4 - 15:46
T9999
Bild för T9999
 Offline
Senast sedd: 1 år 2 månader sedan
Brons
Medlem: 2017-09-25 09:31

Fettsugning kärlekshandtag + fettransplantation ansikte - Conturkliniken

Min erfarenhet av kombinationsoperation med fettsugning (kärlekshandtag) och fettransplantation (ansikte)

Gjorde kombinationsoperationen för ca en månad sen hos Gunnar Göransson på Conturkliniken. Jag gjorde fettsugning av kärlekshandtag och fettransplantation till mellanansiktet, runt ögonen och runt munnen. Jag är 22 år gammal så det handlade om att bygga volym i ansiktet, inte få bort rynkor.

Operationen gick smidigt till. Jag kom till kliniken tidigt på morgonen och fick sitta en stund in väntrummet innan jag fick lägga mig i en sjukhussäng. Det var fler sängar i rummet avskilt med draperier vilket jag tycker kändes sådär, hade gärna haft ett eget rum. Precis innan operationen fick jag träffa Gunnar som tog bilder, gick igenom i detalj vad vi skulle göra och ritade upp på kroppen innan jag blev sövd. Efter operationen fick jag tid på mig att vakna, lite fika och sen hjälp med att beställa en taxi.

I det stora hela är jag nöjd, det finns alltid småsaker man tycker borde varit annorlunda. Jag skulle säga att mycket har med förväntningar att göra, Ibland har man en bild av hur det ska gå till och lever det inte upp till bilden kan det kännas värre än det faktiskt är. Jag kan hur som helst inte komma på något konkret som jag tycker gick fel till.

Området jag injicerade fett på är inte längre svullet och är helt läkt och jag får ändå säga att jag är nöjd med resultatet efter omständigheterna. När man transplanterar fett behövs det vanligtvis göras flera gånger för att uppnå det resultat man vill ha och så är det i mitt fall. Man ser skillnad, speciellt i vissa vinklar men jag inser att jag kommer behöva göra minst två gånger till för att få det som jag vill ha det. Värt att tillägga är att jag var ganska ordentligt insjunken i vissa delar av ansiktet så det är mycket fett som behövs.

Det är fortfarande svårt att säga hur resultatet blivit vad gäller fettsugningen då området är svullet och säkert ordentligt vätskefyllt (har lätt att samla på mig vätska) och jag vet sedan tidigare fettsugning att LPG (som dränerar) kan göra enorm skillnad, just nu syns det knappt någon skillnad alls. Jag får ha is i magen ett tag till och göra en follow-up när svullnaden har lagt sig och vätskan försvunnit helt enkelt.

Fråga om det är något du undrar.

Annons