Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2019, oktober 18 - 12:44
flugsvampen
Bild för flugsvampen
 Offline
Senast sedd: 3 månader 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2019-02-23 22:51

Filler Laser och Estetik NRKP

Nu är jag för andra gången så otroligt missnöjd med mina fillers som jag har gjort på Laser och estetik i Norrköping.
Jag har gjort en Tear Trough som slutade med stora påsar under ögonen, 2 år senare ser jag fortfarande sviterna efter ingreppet. Den enda hjälp jag fick var att bli tillsagd att gå hem och massera, dom sa att allt såg naturligt och fint ut, trots att det såg fruktansvärt ut. Ingen lyssnade på mig och ingen gjorde något för att hjälpa mig, jag sminkade flera lager, hade glasögon och solglasögon och ville bara gömma mig ett helt år.

Jag var dum som gick tillbaka. Jag gjorde mina läppar hos dom, dom bedövar med tandläkarbedöving och det är superbra smärtlindring.

Däremot, står jag här nu med veckiga, knöliga och ojämna läppar. Jag har blivit erbjuden att komma förbi laser och estetik och diskutera varför jag är missnöjd. (?)
Jag har varit på andra kliniker för att höra vad dom säger om läpparna och alla är eniga att det är inget fint resultat, någon sa till mig att anmäla, en annan att jag måste tömma läpparna med hyalase och borde få pengarna tillbaka.

Jag vet inte hur man lägger till bilder i en tråd, men hör gärna av er om ni tvivlar på resultaten. Jag rekomenderar INTE fillers hos laser och estetik i Norrköping, jag sätter inte min fot igen på den kliniken.

Sandran

Annons