Annons
24 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2014, december 30 - 13:33
Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
Senast sedd: 3 år 3 dagar sedan
Stål
Medlem: 2014-12-20 08:34

Hur ser ni på killar som opererar sig?

Hej,

Jag har gått igenom ett antal operationer (tänder, buk mm) för att få ett utseende som jag trivs med. Detta kombinerar jag med att träna mycket styrka och cardio.

Det förvånar mig att se så få killar här och jag undrar varför. En förklaring är så klart att färre killar opererar sig. En annan förklaring till att det är få killar här kan ju vara att man inte har samma behov av att prata av sig och jämföra.

Jag undrar ändå om det är mindre socialt accepterat för killar att operera sig? Jag har försökt göra ingrepp som inte är iögonfallande och som ger en naturligt fräsch look. För tjejer tycker jag att det fimms större möjligheter. Kan se supersnyggt ut om diskret men kan också vara riktigt snyggt om man tar ut svängarna och allt är ok! Finns här andra killar som gjort plastikoperationer. Hur har det mottagits av omgivning och partners. Tjejer, hur ser ni på killar som fixar till sig. Är det attraktivt/oattraktivt, intressant/ointressant eller något annat? Skulle vara jättekul att höra era tankar.

God fortsättning!

Man, 36 år, 185 cm

Annons
2014, december 30 - 14:06
Trollmamma
Bild för Trollmamma
 Offline
Senast sedd: 4 år 5 månader sedan
Silver
Medlem: 2012-04-05 23:19

Jag känner många killar som opererat sig.. Framförallt bukplastik efter stor viktnedgång.. För min del är det lika accepterat att operera sig kille som tjej... :) Finns även killar som gör förstoringar fast på andra ställen. ;) Men varför skulle inte det vara accepterat eller ok? Jag kan tänka mig att mannen vill trivas bra med sin utrustning precis som tjejer vill trivas med sina bröst. :) Däremot e det ovanligare att man hör om de ingreppen. Men marknaden är ju stor även för killar..

 

Så länge man gör sina ingrepp för sig själv och ingen annan ska lla slags ingrepp vara accepterade. Sen kan man ha sina personliga åsikter om vissa eller åsikter om att vissa tar operationer till en extrem nivå. För min del har jag svårt att förstå när man vill likna någon annan som ex han som lagt ner över 100 000 dollar på att likna justin bieber.. Men fortfarande hans val och hans pengar..  Så ingen bör lägga sig i vad han gör. :) De flesta jämför sig själva med andra.. På det sättet är det väl inget konstigt men jag skulle aldrig vilja börja operera mig för att se ut som någon annan. :) 

 

Lite på vilospår utifrån ditt inlägg förlåt för det. :) 

 

Men iallafall ett kort och enlekt svar på ditt inlägg e ju att jag tycker att det ska accepteras lika mkt för män att operera sig som det är för kvinnor. :) Det är ju ändå bara könet som skiljer oss åt. :) 

 

 

Jag är en tre barnsmamma på 29 år. Efter många års drömmande blev drömmen sann den 11 juni 2012.

2014, december 30 - 15:05
Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
Senast sedd: 3 år 3 dagar sedan
Stål
Medlem: 2014-12-20 08:34

Ja, markaden är verkligen stor. Och har man väl börjat så är det lätt att dras med och man vill göra mer och mer :) Håller med att look-a-like lite extremt och definitivt inget för mig. Jag vill mer att när man om ett antal år når 50 ska kunna leva efter devisen 50 is the new 30 :) Har inte övervägt att operera där nere .... ännu :) Tror du och jag tänker på samma sätt ... Man vill ha utsida som matchar ens insida! 

Är du nöjd med hur din förstoring blev?

Man, 36 år, 185 cm

2014, december 30 - 15:19
Pygme
Bild för Pygme
 Offline
Senast sedd: 1 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2013-06-07 10:29

Jag tycker oavsett att det är fräscht med människor som tar hand om sig. Har man vägt mycket tex så sätter det ju ibland spår som man inte kan åtgärda på egen hand. Tycker inte där att det är nån skillnad mellan män och kvinnor. Även en näsa förstår man ju om nån vill åtgärda.
Men jag måste erkänna... När det kommer till ingrepp som tex ansiktslyft.. Jag vill verkligen inte tycka så men tycker ändå att det är lite omanligt.. :/ Bit inte huvudet av mig nu någon. Som sagt jag är långt ifrån stolt över min ofrivilliga åsikt där, och jag tror helt enkelt att det kommer sig av gamla mallar för vad som är manligt och kvinnligt och att det är lite "omanligt" att vara "fåfäng". Lite som att makeup även gör en man lite snyggare om den är diskret, men jag har väldigt svårt för det.. Hoppas de yngre tjejerna har en annan syn på saken idag, skulle faktiskt tro det..

42 år, 155 cm, 43 kilo
Stl före 70a
Stl efter 70c/d
Mentor runda moderate plus profil, Coh1
225cc delvis bakom muskeln
Op 18/4 -13 Plastikkirurggruppen

Annons
2014, december 30 - 16:02
9April
Bild för 9April
 Offline
Senast sedd: 2 år 7 månader sedan
Silver
Medlem: 2013-04-14 15:16

Jag håller med Pygme. Jag tycker egentligen att det är upp till var och en men förstoring av muskler o där nere har jag svårt att tänka mig att jag skulle känna mig bekväm med om min kille gjort det... Fast egentligen är det ju inte värre än mina "köpetuttar".... Jag tycker liksom lite emot mig själv. Svårt att förklara men för mig sitter det en del manlighet i att mannen tränat sin kropp o fått synliga muskler av det. Tror jag tycker mannen är för fåfäng om han skulle ha muskelinplantat, förstorat läpparna eller om han skulle sminka sig. Inte manligt i mina ögon. Men det vi ser som attraktivt är ju så olika. För mig är det attraktivt med min sambo som är väldigt säker på sig själv på ett ödmjukt sätt fast han inte är "perfekt". Att ta bort löst skinn efter viktnedgång eller lite fettsugning hade jag troligen inte haft nåt problem med;-)

2014, december 30 - 16:13
Petunia (ej verifierad)
Bild för Petunia

Kvinnlig liksom manlig fåfänga är helt okey! Ser inga skillnader faktiskt.
Jämför faktiskt, om en man vill vara nöjd med sin penis, så är detsamma som en kvinna som vill vara nöjd med sina bröst. På något vis hänger dessa attribut i hop med hur kvinnor ser på kvinnlighet, liksom män se på manlighet.

Skönhetsingrepp är en djungel av olika valmöjligheter. Vad som är viktigt för var och en är individuellt. Alltså inga fördomar oavsett. Lika väl som valmöjligheterna är många är oxå skälen till att göra ingrepp många.

2014, december 30 - 17:03
Linnéa.W
Bild för Linnéa.W
 Offline
Senast sedd: 5 år 1 månad sedan
Silver
Medlem: 2014-07-30 19:25

Jag TYCKER oxå att det ska vara lika accepterat men jag tror nog kanske att fler reagerar. Sen vet jag inte om det är helt accepterat bland varken tjejer eller killar att man opererar sig. Jag kan tycka att det finns en norm i samhället att man bör ha en perfekt kropp men det är inte okej att ta till kniven för att få den kroppen - trots att flera saker endast kan få genom en kniv och inte genom träning eller kost.

Jag känner personligen ingen man som opererat sig men skulle min man eller annan i närheten vilja göra det så skulle jag absolut stötta det på samma sätt som jag hoppas omgivningen stöttar mig.
Men det beror ju på vad det är för operation. Jag skulle precis som andra här reagera på ansiktslyft tillexempel tror jag - oavsett om det är man eller kvinna.

Kul trådstart - roligt/viktigt att tänka kring.

1 barn, 29 år, 167 cm, 66 kilo
Strl före op: 65E (uttömda)
Strl efter op: 65J
Op 10/11 Helena Sveinsdottir, Citadellkliniken
500 cc hög profil bakom bröstmuskeln (ta bort 100 cc av egen volym)

Annons
2014, december 30 - 17:20
Asirnas
Bild för Asirnas
 Offline
Senast sedd: 8 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2014-12-13 23:47

Tror att killar inte visar lika mycket om sin fåfänghet som kvinnor gör. Är nog fler män som opererar sig än vad som syns här på Pof :)

Och blir inte mindre attraktivt enligt mig för en man som plastik opererar sig, kanske inte behöver likna en jäkla Kent docka eller action figur då..

Enligt min teori så drar människor mer till en man/kvinnas utsråling, som jag väljer att kalla energi. Denna energi utrsålar sig broende på hur bra självförtroende en människa har. Ser just detta fenomen på krogen bland annat och till exempel på en kurs jag gick på. Vi var 4 tjejer och 5 killar. En utav killarna hade enorm energi, 3 av fyra tjejer blev intresserade av denna killen. Ändå såg all väldigt attraktiva ut i gruppen. 

Men det är bara min teori ^^Är nog många kvinnor som inte bryr sig ifall en kille utför plastik operationer, bara så länge han får trivas med sig själv :)

22år, 162 cm, 58 kg
Strl före op:70C/65D
Strl efter op: 65G
Konsultion 13/1 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 10/3 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 13/8 Korr av kapselkontratur
OP 25/11 Korr av kapselkontratur och DB, Bröstlyft och implantat byte
40

2014, december 30 - 18:04
Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
Senast sedd: 3 år 3 dagar sedan
Stål
Medlem: 2014-12-20 08:34

Hej på er!

Verkligen kul att se all respons och läsa era tankar kring detta. Jag känner lite att jag träffat rätt när jag som kille är extra försiktig med vad jag gör när jag läser era svar. Har gått från fet till fit :) så bukplastik helt nödvändig. Inget som flera år till på gym hade kunnat råda bot på. Samma - dvs går inte att fixa med eget arbete - med tänder och ögon och där har jag varit försiktig så att jag inte tror ni skulle tänka på att jag var opererad/fixad om ni såg mig. Där måste det vara lättare att vara tjej. Man hittar något som passar och man känner sig bekväm med och sedan *måste* det inte vara så att ingen kan se att man opererat sig. Allt annat jag har gjort har varit eget arbete - mycket svett! Men genom att fixa till sig har man öppnat för att få tillgång till en massa annat. Vem vet, jag kanske gör något mer i framtiden men kommer alltid att vara försiktig.

Så är det rimligt rätt sammanfattat att viktigast är personlighet och utstrålning med utseende som ser äkta ut med muskler och kropp format av eget arbete? Vet att väldigt sammanfattande men kul att höra vad ni tycker!

Det är kul att läsa hur toleranta ni är men det kanske är lite beroende av forum :) Inte säker att de som inte gjort op eller vill göra op är lika toleranta och accepterande :)

Man, 36 år, 185 cm

2014, december 30 - 18:46
Pygme
Bild för Pygme
 Offline
Senast sedd: 1 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2013-06-07 10:29

Ja, det där med tolerans i största allmänhet är ju lite intressant. Jag har inte stött på några som reagerat negativt (sen vet jag ju inte vad folk tänker egentligen) men jag upplever också att det faktum att jag inte ser direkt opererad ut spelar in vad det gäller det.. Då är det plötsligt ok att göra nåt, så länge det inte "syns".. :) (och förvåning, -men! Det är ju inga bollar..) haha..
Sen förstår jag att man som kille/man är extra försiktig, eftersom det kanske inte är ovanligt att kvinnor tyvärr delar min lite snäva uppfattning.. Undrar om män ser på det på samma sätt?

42 år, 155 cm, 43 kilo
Stl före 70a
Stl efter 70c/d
Mentor runda moderate plus profil, Coh1
225cc delvis bakom muskeln
Op 18/4 -13 Plastikkirurggruppen

Annons
2014, december 30 - 19:59
Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
Senast sedd: 3 år 3 dagar sedan
Stål
Medlem: 2014-12-20 08:34

Hej Pygme.

Kollade på dina bronsbilder och håller med - ser väldigt naturligt & fräscht ut. Om jag inte vetat att du gjort op så hade jag inte omedelbart gissat det. Vad gäller oss män så tror jag vi är enklare. Om man förstorar brösten så förstärks det kvinnliga intrycket och det funkar positivt för de flesta män. Sedan tror jag även att det får män att känna sig manligare om tjejen har fixat brösten. Vi är ett enkelt och primalt släkte :) Sen finns det så klart personligt tycke och smak om vad man finner snyggt. Men välformade bröst på en snygg kropp fungerar på det stora flertalet, även om lite fusk :) Jag tycker personligen om ett ganska stort spektrum - från de som gjort som du och behållit en naturlig look till de som tänjer lite på gränser. Det beror mycket på tjejens personlighet vad som funkar. På mitt gym finns en tjej som gjort mycket - inte bara bröst och det funkar. Sedan tycker jag personligen inte om när man gått för långt med filler på läppar. Där är en svår balans.

Hmmm, bara pratar men summa summarum tror jag positivt för de flesta män med tjejer som opererar sig. Det appelerar på något sätt till våra instinkter. Var det ett rimligt tydligt svar på din undran?

Man, 36 år, 185 cm