Annons

Om-POF

Välkommen till PlastikOperationsForum som även brukar kallas POF.
POF är Sveriges största forum/community inom plastikkirurgi med tusentals aktiva medlemmar.

Historik
Under hösten 2009, påbörjade Admin arbetet med POF, då det fanns ett tydligt behov av ett nytt diskussionsforum inom området. Strax innan POF hade premiär på nätet under våren 2010 blev Marina delaktig i projektet. Marina har en ca femton år lång historik av bröstoperationer som präglats av komplikationer och åtgärder sedan den första bröstförstoringen. Hade Marina haft tillgång till ett forum som POF för 15 år sedan, hade det förmodligen inte fått så omfattande konsekvenser. Med denna erfarenhet har Marinas drivkraft bl a varit att ge andra möjligheten att undvika samma ”resa”. Genom POF har man möjlighet att få och dela med sig av kunskap och erfarenheter inom området estetiska plastikoperationer.

POF drivs sedan våren 2010 av Admin och Marina. Både Admin och Marina delar på arbetsuppgifterna inom POF men Admin är huvudansvarig för utvecklingen av POF och Marina har medlemsansvaret. Har man frågor eller förslag på förbättringar går bra att skicka PM (Private Meddelande) till oss precis som till andra medlemmar. Det går också bra att maila på admin[at]plastikoperationsforum.se och marina[at]plastikoperationsforum.se.

Om man är eller vill bli medlem på POF rekommenderar vi att man håller sig anonym på alla sätt i sitt agerande på POF, och att man noggrant läser igenom POF's regler, vilka man godkänner när registrerar sig som medlem på POF.


Juni 2016 utfördes en större uppgradering av POF's back end system. Nu håller vi på att återställa alla gamla funktioner på POF till det nya systemet. Det arbetet är inte färdigt, och vissa saker kan vara lite röriga och otydliga men vi jobbar så fort vi hinner och POF kommer återfå all sin tidigare funktionalitet samt, med många nya möjligheter i framtiden.

Nytt i POF 2.0 är bl a: Bättre prestanda, mobilanpassning och modernare gränssnitt

Annons
Annons

POF-feedback