Annons

Conturkliniken - Stockholm

Kontakt: 

Conturkliniken, Kommendörsgatan 16, 114 48 Stockholm.

Telefon: 08-503 858 00 Fax: 08-503 858 50

info@conturkliniken.se

Öppettider: måndag-torsdag 08.00-17.00 och fredag 08.00-16.30

Behandlingstyper: 
Plastikkirurgi
Conturkliniken
Operationer
Konsultationer
Behandlingar
Eftervård
0
Inga röster än
Läkare/personal: 

Våra kirurger:
Dr. Gunnar Göransson - Klinikchef
Dr. Richard Rylander
Dr. Leif Perbeck

Docent Leif Perbeck, även verksam vid andra kliniker
 

Om Conturkliniken Stockholm

Dr Gunnar Göransson grundade 1995 Conturkliniken och är en av pionjärerna i Sverige och världen vad gäller att använda laser inom den estetiska kirurgin och har sedan 1989 använt laser i stället för kniv vid ögonlocksplastiker. Conturkliniken var också först i Sverige med den så kallade Ultrapulslasertekniken för rynkborttagning.

Genom målmedvetet utvecklingsarbete och kontinuerlig utbildning hos världens ledande läkare/forskare inom respektive område kan vi idag erbjuda ett uniktbehandlingskoncept som kombinerar det bästa av senare års utveckling. Men estetiska behandlingar handlar om mycket mer än enbart hög teknisk kompetens. Redan från början var en av grundstenarna för vår verksamhet att se varje patient utifrån ett helhetsperspektiv och inte bara stirra oss blinda på den kliniska behandlingen. Som patient kan du därför känna dig trygg och förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp att välja rätt behandling eller kombination av behandlingar för just dig, ett personligt omhändertagande och en noggrann uppföljning.

Det är denna filosofi som ligger bakom Conturmetoden, den unika metod som Conturkliniken är ensam om och alltid arbetar efter. Från första början hade vi en stark tro på att vårt sätt att arbeta och vår filosofi var något som många hade saknat och letat efter. Det visade sig att vi hade rätt. Men framgångarna har inte gjort att vi vuxit oss stora och opersonliga. I stället har vi fördjupat och ytterligare utvecklat vårt sätt att arbeta. Och det bär vi med oss in i framtiden.

I vårt arbete på Conturkliniken utgår vi alltid från en helhetssyn på människan. Vi ligger långt fram i utveckling och kompetens, och kan när du så önskar kombinera olika behandlingsmetoder, såväl kirurgiska som ickekirurgiska, så att din behandling ger ett naturligt och estetiskt resultat som harmonierar med helheten.

Om Conturmetoden

ESTETISK KIRURGI

Conturmetoden innebär ofta att vi kombinerar flera behandlingsformer

 Med Estetisk kirurgi avser vi operationer som utförs med traditionell kirurgisk teknik. De vanligaste behandlingarna är ansiktslyft, näsplastiker, bröstplastiker,fettransplantation, fettsugning samt endoskopisk kirurgi ("titthålskirurgi") vid ögonbryn/pannlyft.

För ett optimalt och långvarigt resultat kombinerar vi ofta Estetisk kirurgi med andra behandlingar. Det kan t.ex. röra sig om att vi utför endoskopiskt ögonbryn/pannlyft med samtidig ögonlocksplastik med laser och laserpeeling av rynkor runt ögon, vilket ger en total föryngring i ögonregionen.

Du är alltid varmt välkommen att boka en tid för konsultation, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi skickar dig också gärna ytterligare information om våra behandlingar och Conturkliniken.
 

ESTETISK LASERKIRURGI

Den estetiska laserkirurgin är ett av Conturklinikens pionjärområden

 Laserteknologin har inneburit att det vid vissa ingrepp är fördelaktigt för såväl kirurg som patient att använda laser i stället för kniv. Ultrapulslasern är en av marknadens mest avancerade lasrar. Den kan dels användas för att lägga snitt i huden, dels till behandling av rynkor i hudplanet och i viss mån till ärrbehandling.

Vid ögonlocksplastiker, såväl övre som undre läggs snitten med Ultrapulslasern, vilket ger precisa snitt, mindre blåmärke, svullnad och smärta än med kniv. För patienten innebär detta lindrigare och kortare konvalescens samt snabbare återgång till arbetet. Ultrapulslasern ger även möjlighet att ta bort rynkor och leder till nybildning av kollagen med hudföryngring som slutresultat.

Vid ärrbehandling kan Ultrapulslasern ibland användas med andra tekniker såsom kemisk peeling och fettransplantation.

Exempel på kombinationsbehandling är ansiktslyft som utförs samtidigt med ögonlocksplastik med laser och laserpeeling av huden runt ögonen eller hela ansiktet.

Du är alltid varmt välkommen att boka en tid för konsultation, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi skickar dig också gärna ytterligare information om våra behandlingar och Conturkliniken.
 

ESTETISK LASERBEHANDLING

Vi har stor erfarenhet av laserbehandling och ligger långt framme i utvecklingen

 Laserteknologin har inneburit att specifika lasrar har utvecklats för specifika laserbehandlingar. Populärt kallas de hårlaser, kärllaser och tatueringslaser. Gemensamt för dessa är att de inte används för kirurgiska ingrepp.

På Conturkliniken i Stockholm utför vi laserbehandling med IPL-teknik, vilken innebär ett intensivt pulsat ljus som kan användas i olika ljusvåglängder. Det vi laserbehandlar på detta vis är missprydande kärl i ansikte och på hals samt generande hårväxt. Laserbehandling med IPL-tekniken används också vid så kallad hudföryngring. Med en serie behandlingar som enda metod, eller i kombination med Conturklinikens medicinska hudvårdsprogram, uppnås en förbättring av hudens struktur.

Conturkliniken utför även laserbehandling med den nya ELOS-teknologin, som är en vidareutveckling av IPL. ELOS står för Electro Optical Synergy och kombinerar IPL eller laser och radiofrekvens. Tekniken möjliggör en både effektiv och säker laserbehandling av pigmentfläckar, ytliga blodkärl, rynkor och skin-tightning.

Vi erbjuder även cellulitbehandling och fettreducering med VelaSmooth, en utveckling av ELOS-teknologin som kombinerar radiovågor med infrarött ljus, vilket ger en effektiv behandling av celluliter och mindre fettdepåer på kroppen. Med vakuum bearbetas och masseras vävnaden vilket gör att radiovågor och infrarött ljus sprids jämnt och effektivt över huden. Samtidigt bidrar radiovågorna till att öka syresättningen och hetta upp bindväven. Det infraröda ljuset ökar hudens elasticitet.

Laserbehandling för borttagning av tatuering kräver en speciallaser, en så kallad Q-switchad Yag laser. Den kan även laserbehandla olika godartade pigmentfläckar i ansikte och på händer.

Du är alltid varmt välkommen att boka en tid för konsultation. Då berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss per e-post eller telefon om du vill ha mer information om Conturkliniken i Stockholm och våra behandlingar.
 

ESTETISK MEDICIN

Nya behandlingar utan konvalescens

 Estetisk medicin är ett relativt nytt begrepp. Idag kan många korrigeringar göras utan att vare sig kniv eller laser används - det är då vi talar om Estetisk medicin.

De estetiska medicinska behandlingarna innefattar bland annat olika typer av injektioner. Rynkor och veck i ansiktet kan t.ex. fyllas upp genom injektion av exempelvis Restylane/Perlane.

Rynkor som är beroende av muskelrörelser kan behandlas med Botox/Vistabel. Det kan t ex röra sig om rynkan mellan ögonbrynen , skrattrynkor runt ögon mm.Åldrad hud med till exempel solskador och pigmentlfäckar kan förbättras med behandling med medicinska hudvårdsprogram som kliniken erbjuder. Sprutning av ådernät på benen är ytterligare ett exempel.

Gemensamt för dessa behandlingar är att ingen direkt konvalescens föreligger. Dessa behandlingar kan givetvis kombineras med ansiktslyft och laserkirurgi.

Du är alltid varmt välkommen att boka en tid för konsultation, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi skickar dig också gärna ytterligare information om våra behandlingar och Conturkliniken.

 
field_vote: 
3.583335
Medelvärde: 3.6 (12 röster)
E-post: 
info@conturkliniken.se
Logga: 
Huvudbild: 
Adress: 
Kommendörsgatan 16
114 48 Stockholm
Sverige
Annons
Annons

POF-feedback