Annons

Nygart - Malmö

Kontakt: 

NYGART MALMÖ

NYGART PRIVATHOSPITAL A/S
JAKOB NILSGATAN 11
211 21 MALMÖ

FAX: 040-307700

Telefontid: mandag –fredag 8.30-16

Behandlingstyper: 
Plastikkirurgi
Nygart
Operationer
Konsultationer
Behandlingar
Eftervård
0
Inga röster än
Läkare/personal: 

JesperSPECIALLÄKARE OCH ÄGARE JESPER NYGART

Jesper är specialläkare i allmän medicin och ägare av Nygart Privathospital. I samband med starten 1996 av Nygart Privathospital införde  Jesper, som en av de första i Danmark Ellipse behandlingarna  mot oönskad hårväxt samt laserbehandling av rynkor. I dag utför han huvudsakligen behandlingar med Botox, Restylane och mikro-sklerosering samt behandlingar med fraktionerad laser. Jesper undervisar i behandling med fillers och Botox. Han är Fellow of American Society for Laser Medicine & Surgery (ASLMS). Jesper har dessutom genomgått YMP på INSEAD i Paris.


jesper trillingsgaardSPECIALISTLÄKARE  I PLASTIKKIRURGI OCH VERKSAMHETSANSVARIG KLINIKLÄKARE JESPER TRILLINGSGAARD

Jesper är utbildad specialistläkare i plastikkirurgi i 2005 på Herlev Hospital och Rigshospitalet i Köpenhamn. Han har sedan dess varit anställd på heltid i Sverige och Danmark som kosmetisk plastikkirurg på bland annat Akademikliniken, Søllerød Privathospital och Teres Medical Group.

Jesper är mycket erfaren och känd kirurg inom t.ex. all form av bröstkirurgi, fettsugningsoperationer, bukplastik och armplastik. Förutom det behärskar Jesper flera typer av olika ansiktslyft, ögonlocksplastik, pann- och ögonbrynslyft. Han utför också det senaste med fettransplantation för ansiktslyft.

Jesper deltar kontinuerligt i internationella kurser och konferenser. Undervisar läkare och sjuksköterskor i Skandinavien i injektionsteknik med Restylane o botox behandlingar.

Jesper har både svensk och dansk specialläkare autorisation.

Medlem av Dansk Plastikkirurgisk Selskab samt Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.


ThomasSPECIALLÄKARE INOM PLASTIKKIRURGI THOMAS JONSSON

Thomas är utbildad plastikkirurg vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Han har specialiserat sig i större plastikkirurgiska operationer så som nedre och övre bukplastik samt bodylift.

Utöver detta behärskar Thomas självklart en stor del inom kosmetisk kirurgi så som bröstoperationer, fettsugning mfl.


KariSPECIALLÄKARE INOM PLASTIKKIRURGI KARI KNUTSSON

Kari är utbildad plastikkirurg i Norge och Sverige. Kari har arbetat i flera år på Nygart.

Han har tidigare haft en egen klinik och har därför stor erfarenhet av kosmetisk plastikkirurgi. Kari behärskar all ansiktskirurgi t.ex. utåt stående öron, ansiktslyftning, näsplastik, övre och nedre ögonlock samt den klassiska kosmetiska kirurgi som t.ex. fettsugning och bröstoperationer osv.

I många var Kari ansvarig för den mest komplicerade typ av plastikkirurgi som finns, nämligen läpp-gom-spalt på nyfödda.

Kari är den andra generationen av plastikkirurger i sin familj. Hans far var i sin tid en av de första stora plastikkirurger i Norden.


FritiofNARKOSLÄKARE FRITIOF NILSSON

Fritiof ”Fritte” är en av Sveriges mest erfarna och kända narkosläkare inom kosmetisk plastikkirurgi. Sedan 1999 har han arbetat på full tid med kosmetisk plastikkirurgi.

Fritiof  är medicinsk ansvarig på Nygart i Malmö.

Läkarexamen 1983. Specialist i anestesi och intensivvård 1989. Medicine doktor 1995, efter sin avhandling om neurokirurgisk intensivvård.


SabinaDRIFTSDIREKTÖR SABINA GEHRMANN

Sabina Gehrmann är direktör för driften (COO) av Nygart Privathospital A/S och ansvarig ledare för våra övriga filialer i Danmark och Sverige. Sabina är utbildad inom kommunikation. Hon har en mångårig erfarenhet som CEO och COO i den svenska plastikkirurgi branschen, där hon arbetat med etablering, utveckling och ledning inom kosmetisk plastikkirurgi.


JoakimssonBOKNING OCH RECEPTIONSANSVARIG SARA JOAKIMSSON

Sara är utbildad medicinsk sekreterare och har i flera år arbetat inom plastikkirurgibranschen som receptionist och medicinsk sekreterare. Många patienter har fått sin första kontakt på kosmetisk plastikkirurgisk klinik via mötet med Sara. Sara bemannar Nygart reception och tar emot patient bokningar och svarar på mail och telefon.


Sannemalm2OPERATIONSSJUKSKÖTERSKA SARAH SANNEMALM

Sarah är vår kunniga operationssjuksköterska med lång erfarenhet av avancerad kirurgi.

Hon är också ansvarig för operationsavdelningen på Nygart Malmö.

Sarah är snart också specialiserad på injektionsbehandlingar med fillers och botox.

Sarah har tidigare arbetat i många år inom offentlig sjukvård.

Legitimerad  sjuksköterska, utbildad 2004. Specialistutbildad operationssjuksköterska år 2009.


CeciliaSJUKSKÖTERSKA CECILIA FERM

Cecilia är legitimerad sjuksköterska och är snart specialiserad på injektionsbehandlingar med fillers och botox, samt ansvarar för patientomvårdnaden på uppvakningsavdelningen före och efter operation.

Cecilia har tidigare arbetet på vårdavdelningen inom akutvården.

Cecilia arbetar på Nygart även med IPL (intensiv pulsat ljus) för behandling av oönskad hårväxt, pigmentförändringrar, hudföryngring samt ytliga blodkärl.

Utöver det är Cecilia legitimerad hudterapeut och med detta specialiserad inom skönhetsprodukter och hudvårdsbehandlingar.

PLASTIKKIRURGI PÅ PRIVATKLINIK - NYGART PRIVATHOSPITAL MALMÖ
 
Nygart Privathospital i Malmö har specialiserat sig på plastikkirurgi och andra kosmetiska behandlingar. Vi lägger stor vikt vid en säker miljö, hög professionalism och nöjda kunder. På Nygart Privathospital strävar vi efter att tillgodose våra kunders behov i relation till plastikkirurgi och andra kosmetiska behandlingar. Våra kunder upplever ofta högre förtroende och en bättre självkänsla efter att ha besökt Nygart Privathospital i Malmö. Teamet på Nygart Privathospital är specialiserade på plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Vi använder oss endast av säker teknik och de senaste metoderna, när du behandlas med plastikkirurgi/kosmetisk behandling. Det är viktigt för oss på Nygart Privathospital att du som kund känner att du är i trygga händer när du behandlas med plastikkirurgi eller funderar på en annan typ av kosmetisk behandling hos oss. Därför lägger vi på Nygart Privathospital stor vikt vid öppenhet, förtroende och ärlighet före, under och efter en plastikoperation eller annan kosmetisk behandling. Öppen kommunikation om förväntningar och förlopp ger det mest tillfredsställande resultatet både för dig som kund och för Nygart Privathospital.
 

 

 

field_vote: 
4
Medelvärde: 4 (1 röst)
Logga: 
Huvudbild: 
Adress: 
Malmö
Sverige
Annons
Annons

POF-feedback