Annons

Östersjökliniken - Färjestaden

Kontakt: 

Kontakt

Email: info@ostersjokliniken.se

Tel. 0485-358 00

Östersjökliniken
Algutsrum 232
38690 FÄRJESTADEN

 Öppettider

Måndag  08.30 -16.00

Tisdag    08.30 - 16.00

Onsdag  08.30 - 16.00

Torsdag 08.30 - 16.00

Fredag   08.30 - 12.30

 
Behandlingstyper: 
Plastikkirurgi
Östersjökliniken
Operationer
Konsultationer
Behandlingar
Eftervård
0
Inga röster än
Läkare/personal: 

Dr Disa Lidman

Disa Lidman har mångårig erfarenhet av plastikkirurgi. Hon började arbeta vid Hand- och Plastikkirurgiska kliniken i Linköping 1975 och var verksam som överläkare där 1991 - 2009. 1985 blev Disa Lidman docent i plastikkirurgi. Förutom utbildning och arbete i Linköping har hon också utbildat sig i Canada där hon forskat och till stor del genomfört sitt avhandlingsarbete. Disa Lidman har också arbetat i England och Norge. Hennes intresseområden inom plastikkirurgi omfattar såväl estetisk kirurgi som rekonstruktioner efter cancerkirurgi, t.ex. bröstrekonstruktion. Disa Lidman har även ett särskilt intresse för ansiktsförlamning, facialispares. Disa Lidman uppdaterar sig medicinskt genom att årligen resa på plastikkirurgiska konferenser och möten.

 

Sedan 2003 har Disa Lidman en privatmottagning i estetisk kirurgi som sedan 2007 är lokaliserad till Östersjökliniken i Algutsrum på Öland. Disa Lidman samarbetar med erfarna narkosläkare och tillsammans med Disa arbetar ett team av engagerade och kunniga sjuksköterskor.

Välkommen till Östersjökliniken på Öland!

Östersjökliniken har nybyggda fräscha lokaler i naturskönt läge i Algutsrum nära Ölandsbrons fäste. Kliniken slog upp portarna 2007.

Du hälsas hjärtligt välkommen av Docent Disa Lidman med kunnig och erfaren personal. Vi tror lokaliseringen av kliniken på Öland, denna härliga kalkstensö i Östersjön med milt klimat och underbar natur, kan vara ett extra plus om man önskar få sin plastikkirurgiska behandling i en avskild, exklusiv och samtidigt rofylld miljö. Kliniken har mottagningsrum, två operationssalar samt uppvakningsavdelning och tre vårdplatser för vård dygnet runt. Kliniken på Öland erbjuder ett stort antal plastikkirurgiska operationer och ingrepp, se vidare under behandlingar. Majoriteten av ingrepp är av estetisk natur men kliniken kan nu också erbjuda en del rekonstruktiva ingrepp, t.ex. bröstrekonstruktion samt korrigeringar vid ansiktsförlamning.

 

field_vote: 
4
Medelvärde: 4 (4 röster)
E-post: 
info@ostersjokliniken.se
Logga: 
Huvudbild: 
Adress: 
Algutsrum 232
386 90 Färjestaden
Sverige
Annons
Annons

POF-feedback