Annons

*

Blygdläppsförminskning mar 2021 - Citylaser - Göteborg [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Jm123

2021-03-18

Hej! Jag är en tjej på snart 20 år som har gjort en blygdläppsförminskning. Jag vet att det finns många där ute som funderar på denna operation och som bär på många frågor - jag har ju själv varit i den sitsen. Här är min berättelse:
Jag har mått dåligt över min ”fifi” sedan jag var 12 år och har lidit i tystnad sååå länge. I januari detta året bestämde jag mig, nu ska jag göra det! Jag bokade konsultation och operation samma dag utan att ångra mig en enda sekund ända fram till operationsdagen.

Bröstförstoring mar 2021 - Medicinkliniken - Stockholm * - TinaGreen

2021-03-02

Utförde bröstförstoring hos plastikkirurg Leif Gylbert med Motiva Ergonomix. Hela proceduren gick bra med supertrevlig narkosläkare som gav mig stor trygghet. Jag var lite nervös inför själva sövningen men de lugnade mig och var tydligen väldigt erfarna. Just nu rätt svullen och öm men supernöjd med storlek 500cc och formen.
Blir kul att se slutgiltiga resultatet!

Kram Tina

Näsplastik, Ögonlocksplastik feb 2021 - Plastikkirurgen - Stockholm [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Carl B

2021-02-02

Utförde näsplastik och ögonlocksplastik hos plastikkirurg Leif Gylbert på Plastikkirurgen Stockholm i Hammarby Sjöstad. All personal var verkligen supertrevlig och väldigt proffsiga.
Känns tryggt med kontinuerlig uppföljning.
Nöjd med resultatet av båda ingreppen. Kan varmt rekommendera Leif och Plastikkirurgen Stockholm.

Datum: 
2021, februari 24
Bild för Shortys
Shortys
Mer information: 

Två besök innan OP. Beslutsam om anatomiska implantat blev tillslut 300cc delvis bakom muskeln. Efter OP blev två återbesök bokade.
CPG331 Tall H Moderate P


Annons
Annons
Annons