Annons

Angelica Hagelberg

Bröstförstoring jul 2019 - Akademikliniken - Stockholm Angelica Hagelberg - Sojabönan

2019-07-03

Nu när jag skriver har det gått en vecka sedan ingreppet. Vaknade den 3je juli och var inte nämnvärt nervös, även om jag upplevde att nervositeten gick i vågor och hade gjort det i några dagar med en blandning av overklighetskänslor - nu skulle det äntligen ske. Jag har drömt om att ha proportionerliga bröst hela mitt vuxna liv men av olika anledningar inte gjort slag i saken. En anledning har varit att jag tänkt att jag bör gilla mig själv "som jag är" - en fin tanke men nu vid 43års ålder har jag också insett att jag tycker om mig själv och vill ändå göra ingreppet.


Hej!
Jag ska göra en bröstförminskning den 27/8 hos Angelica Hagelberg på Akademikliniken. Om någon har gjort en bröstoperation hos henne, kan inte du skriva lite hur du tycker att läkningen har gått och hur resultatet blev? Det skulle uppskattas jättemycket! Finns knappt någonting om Angelica
Nu har jag äntligen gjort min bröstförminskning som jag funderat över i mer än 15 år. Jag har varit rädd för smärtan men nu är det gjort och det gick hur bra som helst. Jag valde Akademikliniken i Stockholm av Angelica Hagelberg. Jag och min vän Ullis som har gjort en bröstoperation för ett par år sedan började med att gå på ett event i Stockholm. När jag varit på eventen skrev jag upp mig på en lista. De ringde dagen efter jag bokade tid hos Angelica och jag var flera steg närmre min operation.Bröstförminskning dec 2017 - Akademikliniken - Stockholm Angelica Hagelberg - map

2017-12-12

Hej,
Nu har jag äntligen gjort min bröstförminskning som jag funderat över i mer än 15 år. Jag har varit rädd för smärtan men nu är det gjort och det gick hur bra som helst. Jag valde Akademikliniken i Stockholm av Angelica Hagelberg. Jag och min vän Ullis som har gjort en bröstoperation för ett par år sedan började med att gå på ett event i Stockholm. När jag varit på eventen skrev jag upp mig på en lista. De ringde dagen efter jag bokade tid hos Angelica och jag var flera steg närmre min operation.

Mer information: 

En andra konsultation. Vi/jag kom fram till att runda ändå är att föredra. För att fylla ut hänget sa Angelica att det behövs hög profil och jag litar på henne vi prövade 325 cc och det kändes bra.
Jag ska höra av mig när barnen fått dagisplats och boka datum efter det, i mars någon gång.


Mer information: 

Jag var på någon konsultation 2013, i Luleå, innan jag ens funderade på att skaffa barn. Det blev inte av då men jag hade ändå fått en del kött på benen. Efter att ha ammat tvillingar kände jag att nu ska jag fasiken unna mig det här. Var helt inställd på anatomiska 250 cc, bakom muskeln. Angelica höll väl med någorlunda men jag gick hem och funderade lite till.


Bild för Linneaaaa
LinneaaaaMed bara en månad kvar innan op är det dags leta hotell nära Akademikliniken i Stockholm. Är det någon som har bra hotell att rekommendera, gärna med gångavstånd till kliniken?

Min sambo kommer följa med som stöd och vi passar på att stanna några extra dagar för att få lite tid tillsammans för ovanlighetens skull! har ni tips på lugna aktiviteter som går göra ett par dygn efter en bröstoperation (förutom sova o äta då) ?Annons
Annons
Annons