Annons

Angelica Hagelberg


Nu har jag äntligen gjort min bröstförminskning som jag funderat över i mer än 15 år. Jag har varit rädd för smärtan men nu är det gjort och det gick hur bra som helst. Jag valde Akademikliniken i Stockholm av Angelica Hagelberg. Jag och min vän Ullis som har gjort en bröstoperation för ett par år sedan började med att gå på ett event i Stockholm. När jag varit på eventen skrev jag upp mig på en lista. De ringde dagen efter jag bokade tid hos Angelica och jag var flera steg närmre min operation.Bröstförminskning dec 2017 - Akademikliniken - Stockholm Angelica Hagelberg - map

2017-12-12

Hej,
Nu har jag äntligen gjort min bröstförminskning som jag funderat över i mer än 15 år. Jag har varit rädd för smärtan men nu är det gjort och det gick hur bra som helst. Jag valde Akademikliniken i Stockholm av Angelica Hagelberg. Jag och min vän Ullis som har gjort en bröstoperation för ett par år sedan började med att gå på ett event i Stockholm. När jag varit på eventen skrev jag upp mig på en lista. De ringde dagen efter jag bokade tid hos Angelica och jag var flera steg närmre min operation.

Mer information: 

En andra konsultation. Vi/jag kom fram till att runda ändå är att föredra. För att fylla ut hänget sa Angelica att det behövs hög profil och jag litar på henne vi prövade 325 cc och det kändes bra.
Jag ska höra av mig när barnen fått dagisplats och boka datum efter det, i mars någon gång.


Mer information: 

Jag var på någon konsultation 2013, i Luleå, innan jag ens funderade på att skaffa barn. Det blev inte av då men jag hade ändå fått en del kött på benen. Efter att ha ammat tvillingar kände jag att nu ska jag fasiken unna mig det här. Var helt inställd på anatomiska 250 cc, bakom muskeln. Angelica höll väl med någorlunda men jag gick hem och funderade lite till.


Bild för Linneaaaa
LinneaaaaMed bara en månad kvar innan op är det dags leta hotell nära Akademikliniken i Stockholm. Är det någon som har bra hotell att rekommendera, gärna med gångavstånd till kliniken?

Min sambo kommer följa med som stöd och vi passar på att stanna några extra dagar för att få lite tid tillsammans för ovanlighetens skull! har ni tips på lugna aktiviteter som går göra ett par dygn efter en bröstoperation (förutom sova o äta då) ?
Behöver verkligen rekommendera min kirurg!
Angelica Hagelberg på Akademikliniken!
Snacka om service i världsklass och något som verkligen kan sin sak.

Jag var trygg med henne innan op, då hon verkligen lyssnade på vad jag ville ha för resultat och jag ville först ta 400cc men efter att jag visat bilder så tyckte Angelica 340cc skulle bli perfekt. Så gick på hennes rekommendation och jag är så tacksam att jag inte tog större!!!Annons
Annons

POF-feedback