Annons

Marcus Gerlee


Hej allihopa!
Funderar på att göra full bukplastik med ihopsydda magmuskler och fettsugning av flanker hos Dr. Gerlee.
Har någon gjort detta eller bukplastik där och vill berätta hur det gick.? Är själv mkt nervös, fundersam och med tusen frågor.
Vilken tid är bäst att göra? Tveksam att göra i maj eller på hösten? Har semester i juli och hela juli planerar vi att vara utomlands (värme, komplikationer...)
Kan man göra full buk op och fettsuga flanker på en gång, vid samma op.?Mer information: 

Konsultation Gerlee kliniken. Funderar på full bukplastik med ihopsydda magmuskler och fettsugnig av flanker.


Ögonlocksplastik, Juvéderm mar 2017 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Kitty72

2017-03-01

Igår gjorde jag en övre ögonlocksoperation på Gerlee. Jag vågade mig på att köpa detta erbjudande från letsdeal och många var skeptiska till detta.
Jag tror faktiskt att det uppkommer lite "skitsnack" och många avråder från att köpa på letsdeal men mycket pga att det är så hård konkurrens. Självklart finns det säkert bluffgrejer och man ska kolla upp kliniken man ska göra det på men ser inget fel i att köpa deals annars.


Hallå!

Någon mer än jag som köpte dealen för ögonlocksplastik hos Gerlee i helsingborg från letsdeal? Jag hade tänkt att göra både övre och undre ögonlocken. Jag vet att de har haft liknande deals i flera år via groupon, så rimligtvis så borde det finnas massvis med personer som genomgått en sådan operation hos Gerlee.

Jag skulle verkligen uppskatta om någon tog några minuter och berättade om resultatet. Blev det bra? Kan ni rekommendera Gerlee för ögonlocksplastik?Bröstoperation feb 2016 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Lotus69

2016-02-29

Uptäckte begynnande "bula" i ovanloben på mitt vänster bröst 1 år efter min bröstförstoring 2014.

Gick med detta ett halvår innan jag insåg att jag skulle ångra mig om jag inte åtgärdade det. Dessutom hade jag betalat en kapselförsäkring tidigare.

Efter 2 återbesök på kliniken så bestämde man ett operationsdatum. Tiden däremellan blev jag ordinerad bröstband dygnet runt för att kroppen skulle luras avsluta pågående kapselbildning. Detta var fruktansvärt jobbigt och visste inte heller om det gjorde någon skillnad eftersom kapseln redan fanns.

 

Annons
Annons

POF-feedback