Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2011, January 12 - 17:54
memyself
memyself's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Brons
Joined: 2010-10-20 17:45

Jag hatar mina tubulära bröst.

Jag har aldrig tidigare förstått varför mina bröst ser så annorlunda motför alla andras. Jag har skämts, vägrat duscha inför andra, gömt mig och mitt självförtroende är i botten. Jag vet inte ens vad självförtroende är?

Jag drömmer inte om ett par stora bröst, jag drömmer om vanliga bröst. Bröst som ligger bra i en bh, bröst som jag kan gå runt med bikini med utan att dom håller på att trilla ut. Bröst som jag vågar visa för min make utan att skämmas.

Vart har ni opererat er? Hos vem? Är tubulära bröst ärftligt? Någon som gått genom landstinget och isåfall hur funkade det?

Jag kan tyvärr inte se bilder än då jag inte lagt ut någon egen bild. Vill helst inte knäppa kort på missbildade mig. Tacksam för era svar.

Ålder: 28 år
Längd: 175 cm
Vikt: 73 kg
Intresserad av: Bröstförstoring samt bröstlyft
Har just nu: Tubulära bröst som jag vantrivs enormt med.
Vill ha: Symmetriska och normala bröst! Vill slippa skämmas.

Annons
2011, January 12 - 21:27
guldskor
guldskor's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2010-10-26 22:30

Hej tjejen!! Jag ska genomgå en operation hos Peter cosmo på citadellkliniken den 21 december. Jag har också tubulära bröst som ja hatar!!! Så nu äntligen ska jag både lyfta förstora och fixa bröstvårtorna. Jag fotade mina bröst för första gången när jag hittade detta forum och jag frågade min kille varför han aldrig sagt att de var såååååå ojämna och snea och tubiga.
Det var väldigt skönt att få förklarat för sig på konsultationen att jag har en missbildning och därför kan jag inte fylla ut en bh eller någonsin kännt mig nöjd med mina bröst.
Tubulärnomore håller just nu på att kanske få igenom en operation genom landstinget! Håller tummarna för det. Men jag tror hon började med att gå till sin husläkare och få vidare remiss.
Men man måste verkligen må dåligt för att få hjälp genom landstinget. Jag kände dock att jag vill välja vem jag vill operera mug hos samt hur stora bröst jag vill ha så jag betalar själv.
Kan jag få hälften så snygga bröst som alla här på forumet har kommer jag bli väldigt nöjd!!
Lycka till och fråga på! Vi är här för att hjälpa varandra!

26 år
konsultation Peter Cosmo citadellkliniken
21 mars 2011 operation
ankarlyft + vårtgårdsplastik + förstoring
580 uhp textuerade bakom muskeln
13,5 cm i bröstbredd
tubulära bröst höger 250 cc vänster 350 cc
Op 2. Korr 24 april 2011
Nytt bröstl

Annons
Annons
Annons