Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft jun 2015 - Aleris Plastikkirurggruppen - Stockholm Birgit Stark - Jonie

Jonie's picture
Jonie

2barn, 33år, 163cm, 66kg
Stl före op: liten b-kupa
Stl efter op: c-kupa

Byte av implantat + lyft den 8juni

Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 8 June, 2015

Flera dagar innan operationen så började nervositeten göra sig påmind trots att jag har gjort det en gång innan för 12år sedan...

Väl i väntrummet så kom Birgit in med en ljusrosa fin klänning och strumpbyxor med fina rosetter på och håret var välfriserat. Hejade glatt och sa att: Vi syns snart! Jag ska bara svida om först. :)

Det är 2:a gången hon ska operera mig och det sjuka är att hon kom ihåg mig när jag först tog kontakt med henne inför operation nr.2. :)

Väl inne på mitt rum (som för övrigt var samma rum som första gången) så tog vi lite kort och det började ritas och planeras. Det var bara att konstatera att ena bröstet var 3cm längre ner och det andra hade inte fått något riktigt fint veck utan en "undertutte" eller vad man kallar det. Mitt mål med operationen var att bröstvårtorna skulle hamna på samma höjd och att vårtgårdarna skulle minskas rejält.

Fick lite piller inför operationen, fick lägga mig på britsen och en nål sattes i armen och fick lugnande. Personalen på detta ställe är hur underbara som helst!! Hade varit tvungen att plocka ur min piercing i överläppen en stund innan och var så nervös över att den skulle hinna börja dra ihop sig. Narkosläkaren kontrade med "ja...dom där rackarna växer ju igen väldigt snabbt." Hann inte svara på detta då jag förmodligen microsekunden efter låg däckad. Haha!

Vaknade upp på uppvaket och fattade först inte vart jag var. Jag var ju nyss inne på operationsbordet och hade en konversation med den trevliga kvinnan! :)

Kände ingen smärta alls typ. Sved till lite ibland bara när jag kom åt, men på smärtskalan kanske en klen 1:a. No biggie med andra ord.

Jag opererades direkt på morgonen när dom öppnade och fick sova över en natt. Har inte känt smärta en enda gång hittills och av det lilla jag ser under all tejp så är jag nöjd med resultatet! :)

Kan varmt rekommendera Plastikkirurggruppen på Dalagatan i Sthlm. Proffsigt bemötande. Glada och sprudlande personal. Omtänksamma och något jag uppskattade extra mycket var att man inte behövde äta på bestämde tider utan fick äta lite när man ville. Ganska skönt då jag var lite illamående dom första timmarna.

Galet sköna sängar och tv på rummet. Jag kan inte begära mer. :)

Annons
Annons
Annons