Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2017, November 15 - 12:05
Zalina
Zalina's picture
Offline
Last seen: 5 years 8 months ago
Brons
Joined: 2017-11-15 11:51

Erfarenhet av Lemera beauty

Hej! Jag funderar på att göra fillers för att få mer volym i kindbenen och såg att Lemera beauty har ett erbjudande på stylage på Let's deal. Jag har sökt runt lite mer hittar inte så mycket omdömen om den kliniken och undrar därför om någon här har någon erfarenhet? De verkar ha läkare och sjuksköterskor som gör injektionerna, så det verkar ju seriöst i alla fall, men det skulle vara skönt att höra från någon som varit där.

Annons
2018, February 26 - 23:09
Dalina
Dalina's picture
Offline
Last seen: 5 years 1 month ago
Brons
Joined: 2017-10-05 11:03

Hej!
Jag gjorde min första filer i läpparna via lets deal på någon salong i Solna. Kvinnan som utförde verkade osäker och lämnade mig med sneda läppar..
Därefter gick jag till Lemera (stor chansning med tanke på tidigare dåliga erfarenheten).Kvinnan som gjorde filler där jobbar som tandläkare och hade gott öga för hur munnen skulle bli så fin som möjligt. Hon bedövade med sååå mycket bättre bedövning (som hon fått från jobbet) och jag kände mig trygg för det kändes som att hon var van vid att lägga filler i läpparna. Jag har gått tillbaka en gång efter det och är fortfarande nöjd. Om hon är duktig eller ej vad gäller kinderna vet jag inte men läppar skulle jag faktiskt våga rekommendera där :)

Annons
Annons
Annons