Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2020, September 24 - 10:37
stefanies
stefanies's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago
Brons
Joined: 2019-09-27 03:21

Argument inför återbesök efter missnöje av resultat

Hej!

För ca 1 år sedan skapade jag en tråd där jag velade över att göra en sekundär operation(justering av skidbacke och knöl på ena sidan näsryggen) hos samma kirurg eller ifall jag skulle se vidare på andra alternativ. Det slutade upp med att jag omopererades hos samma kirurg. Idag har det snart gått 1 år sedan omoperationen(2 år sedan min första op) och jag har fortfarande samma knöl på sidan av näsryggen.

Mina helprofiler är jag nöjd över. Möjligen att jag önskar en lite högre tipp, men allt i allo ett tacksamt resultat.

M e n, från en ”halv sidoprofils”-vinkel så syns knölen som ger min näsa en helt annan illusion från helprofilen. Infogar en bild med försök av att illustrera hur jag menar.

Vad har jag för alternativ till att få bort knölen? Vilka argument ska jag använda på sitt återbesök nästa vecka? Är enda alternativet en till op eller hjälper en kortisonspruta? Har så många frågor men vill även komma förberedd till återbesöket då min kirurg är envis

Stefanie

Annons
2020, September 25 - 13:40
U85
U85's picture
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Brons
Joined: 2020-09-06 18:05

Jag beklagar att du är missnöjd med omoperationen! Vad tråkigt. Själv skulle jag fråga kirurgen exakt vad han gjorde under omoperationen och varför knölen finns kvar. Om du är misnöjd med hans svar, gå på konsultation med minst två andra kirurger och helst kirurger som är specialiserad i sekundärnäsplastik.
Näsplastik och näsanatomi är mycket komplicerad, och att omoperera flera gång har en mycket större risk för komplikationer. Om du i allmänheten är nöjd med ditt ansikte och inte har några  andningsbesvär, tror jag att det inte är värt risken att få en tredje operation. 

Näsplastik bokad i september 2020!

Jag ber om ursäkt för stavfel - svenska är inte mitt modersmål. blush

2020, September 25 - 23:15
stefanies
stefanies's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago
Brons
Joined: 2019-09-27 03:21

Hej, tack för svar!

Jag vill absolut inte lägga ner pengar på en till op, inte heller risken att något går fel.

Knölen känns absolut som brosk (något som kom till efter min första op). Får stå på mig på återbesöket och försöka komma fram till en lösning med berörd kirurg

Bifogar en till bild på min profil. Med en annan frågeställning och det är ifall jag kan få önskat resultat på höger genom fillers?

Stefanie

Annons
Annons
Annons