Annons
6 posts / 0 new
Last post
#1 2011, August 4 - 13:05
anonym (not verified)
anonym's picture

Användning utav melanotan!

Hej!

Jag har kollat igenom lite trådar här men inte riktigt hittat svaren.
Köpte hem melanotan, fick hem sprutorna, en liten burk med nått i kristallform och vatten.

Min fråga är helt enkelt. Hur ska man göra? Ska man blanda först klippa av innehållet till vattnet, använda sprutan och köra allt vatten i själva burken? Får man skaka burken och så?

Annons
2011, August 4 - 13:20
HannibalLecter (not verified)
anonym's picture

Innehållet i vialen är själva melanotanet i pulverform.

Du bryter av det färgade locket på vialen, under finns det ett gummilock som ska sitta kvar. Du bryter av toppen på vattnet & suger upp i omgångar med sprutan, som du sedan trycker ner i vialen via gummilocket, var uppmärksam på hur mycket vätska det är för att sedan kunna räkna ut dosen då jag inte vet vart du köpt ditt kit. Du kan rulla vialen sedan om det behövs, men ska inte skakas. Brukar blandas ut snabbt av sig självt dock.

Vialen ska förvaras i frys outblandad, i kyl utblandat.

Vad är det för sprutor du har? (0.5ml eller 1ml?) Hur många units (sträck?)

Hoppas sedan du är här i syfte att söka information om plastikoperationer & andra skönhetsingrepp, inte bara information om Mt2 där du isåfall blir raderad. :) Hänvisar då till forum som flashback för vidare information om Mt2, även om de är något dryga.

2011, August 4 - 13:39
HannibalLecter (not verified)
anonym's picture

Nej du ska inte hälla, utan spruta ner det via gummilocket i vialen med en spruta, blir då i runt 4 omgångar då vattnet är 2 ml. Får absolut plats i vialen utan att vialen blir full.

En bra dos att börja med är 0.25mg för att minimera biverkningarna. Öka sedan efter några veckor om det behövs, men ha tålamod.

10mg = 2ml utblandat
5mg = 1ml
2.5mg = 0.5

Och därifrån kan man ju göra det smidigt för sig - 0.25mg = 0.05ml Alltså 5 units (Streck på sprutan.) När du blandat upp melanotanet är då en vanlig dos 0.25mg vilket är 5 streck på en 0.5ml spruta. 4 streck för 0.2ml.

Det injeceras subkutant, antingen i magen eller lättare områden som rumpan som jag föredrar. Du nyper tag i fettet & sprutar långsamt in dosen, släpper taget & tar sedan ut sprutan. Rotera injektionsställe varje gång för att undvika missfärgningar.

Du kan förvänta dig fler& mörkare pigmentfläckar i början av uppladdningen, värmerodnad, huvudvärk, känningar i magen & illamående. Illamåendet kan minskas om du äter snabba kolhydrater i samband & vid läggdags.

En del områden färgas mörkare i början & kroppen kan bli lite ojämn, men jämnas till efter hand. Det är bra att börja sola efter 10-14 dagar då Mt2 byggts upp i kroppen. Börja då försiktigt. Att sola utomhus ger finast färg upplever jag, men solarium ger en jämnare bränna så de kan med fördel kombineras beroende på hur du upplever din färg.

2011, August 4 - 14:10
HannibalLecter (not verified)
anonym's picture

Yes det stämmer, 5 sträck på sprutan motsvarar en dos på 0.25mg. Men 10 sträck på sprutan motsvarar inte 0.1 ml blandning, utan 0.01. :)

Du kan använda samma spruta, men den har blivit slöare av att tryckas ned i locket i 4 omgångar. Kan då kännas bättre att börja första gången med en helt ny spruta för att det inte ska kännas & vara trögt att sticka.

Fick du 10 sprutor måste du använda samma spruta 4 gånger vid en dos av 0.25mg, eller i det här fallet 5 med en del då du bara ska använda 9 till injektion. Se då till att sterilisera injektionsområdet & återfukta efter. Risken för infektion är liten med subkutana injektioner dock.

Annons
2011, August 4 - 14:23
HannibalLecter (not verified)
anonym's picture

Inget farligt subkutant. Krävs sedan en ganska stor mängd luft för att det öht ska vara en risk intravenöst för den delen. :)

Du kan sedan någon gång råka träffa en ådra, du får då antingen lite blod in i sprutan eller ett blåmärke/hård kula efter vilket inte heller är farligt. Kan dock bli så att dosen har mindre effekt.

2011, August 4 - 14:36
HannibalLecter (not verified)
anonym's picture

Lycka till! Ska kanske tillägga att du bör sluta genast om du reagerar negativt, får svullna körtlar eller andningssvårigheter.

Du fortsätter tills du uppnått önskad färg, är så otroligt individuellt.  För mig tog det väl runt 1½ månad för mig att bli fint brun, och ytterliggare en månad att bli ordentligt utländskt mörk. Men jag är mellan hudtyp 1-2 & var blek som ett lik innan.

När du sedan uppnått önskad färg kan du experimentera fram vad som fungerar för dig för att hålla denna nyans, allts. Antingen drar du ned på dosen & dagarna du injicerar, eller solningen. :)

Annons
Annons
Annons