Annons
1 post / 0 new
#1 2012, March 17 - 18:22
anonym (not verified)
anonym's picture

enkel viktnedgång!

hej allihopa! 

jag vill bara tipsa er om en app jag har kört med för att gå ner i vikt. den heter shapeup och jag kommer inte riktigt ihåg om den var gratis eller om den kanske kostade 7kr till min iphone. inte dyr iaf.  det är så enkelt och jag har nu gått ner 15kg med den. man fyller bara i vad man äter och hur mycke, så räknar den ut hur många kalorier det är i maten.

När man börjar så får man skriva in sin längd, vikt, målvikt och hur mycke du vill gå ner i veckan och sedan räknar den ut allt åt dej. Då slipper ni hålla på med massa tjorviga metoder. ni kan äta vad ni vill, fast i alla fall jag lärde mig snabbt vilken mat man helst äter för att få i sig så lite kalorier som möjligt, så att man oxå kunde äta så man blir mätt och ändå håller sitt kaloriintag.

jag har provat många olika bantningar förut, men så efter ett tag har det liksom runnit ut i sanden eller så har det inte funkat på nått annat sätt. nu är det liksom svart på vitt. äter jag mer än de rekomenderande dagliga intaget så går jag inte ner i vikt. sen när man är klar, alltså när man nått sin målvikt så räknar den om vad man ska ligga på i kaloriintag för att stanna där. =) 

 

jag har iaf varit supernöjd! har några kilon kvar dock. den funkar ju även om man vill gå upp i vikt.

 

Annons
Annons
Annons
Annons