Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2012, May 31 - 13:05
Lailas
Lailas's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Brons
Joined: 2012-02-14 21:16

Vad andra tycker påverkar mitt val

Nästa vecka ska jag operera min näsa. Och jag känner mig förväntansfull och glad att jag äntligen kan göra detta. Men jag känner att jag inte har något stöd från min sambo, min familj eller mina vänner. De tycker jag är fin som jag är och försöker förklara för mig att det är mycket pengar det handlar om. Jag är medveten om detta och det är inte så att jag tycker jag är oattraktiv, däremot tycker jag att min näsa är i fokus för mitt ansikte. Detta är heller inget jag velat göra under en månad utan velat göra detta i många många år. Jag har länge velat boka in min tid för jag känner att då slipper jag förklara för de hur jag gärna vill göra detta och att jag faktiskt är en vuxen kvinna som faktiskt kan ta egna beslut. Min syster har opererat sina bröst , men min mamma var betydligt öppnare för hennes operation och stöttade henne på ett sätt som hon inte gör med mig. Min syster är även hon emot min näsplastik och tycker det är helt onödigt. Jag stöttade henne i hennes operation, var med under operation och hjälpte henne i säng när hon kom hem. Jag har stöttat henne till hundra procent och förstår inte varför hon inte kan göra detsamma med mig. Nu börjar jag min semester och efter semestern kommer jag tillbaka till mina arbetskollegor. Jag är rädd för att de ska tycka att jag är en ytlig person eller att de kommer titta på mig från ett annat perspektiv. Vad folk tycker gör att jag bara vill ställa in allt, samtidigt är detta vad jag vill göra. Och nu har jag möjligheten till det. Har någon varit med om liknande? Snälla berätta för mig!

Annons
2012, June 4 - 19:54
-LillaMy-
-LillaMy-'s picture
Offline
Last seen: 6 years 11 months ago
Silver
Joined: 2012-06-02 17:26

Jag påverkas också jättemycket av vad alla ska tro och tänka om mig ( planerar bröstoperation). Jag har väligt många stöttande nära och kära omkring mig och förstår att din siutation måste vara jättejobbig.
Att försöka förstå sig på andra människors komplex är inte lönt har jag lärt mig. Andra kanske inte uppfattar din näsa som fokus i ditt ansikte, och då kan en operation verka onödig för dom. Men nu är det ju inte om dom som detta handlar! Det är om dig! Och om du inte gillar din näsa och nu har möjlighet att göra nånting åt det så ska du göra det!
Om jag sätter mig in i situationen att min arbetskollega kom tillbaka efter semestern med ny näsa, så hade jag nog varit glad för hennes skull! Bra för henne att hon gjort nåt åt sitt problem! Coolt!
Detta resonemang har jag dock svårt att tillämpa på mig själv... fortfarande nervös av vad folk kommer tycka.
Men vi kan ju strunta i det visserligen! Varför ska vi lägga tid på att fundera på vad andra tycker? Det enda som räknas är vad vi tycker om oss själva!
Önskar dig lycka till!!

Hade: osymetriska bröst, ett lite åt det tubulära hållet
Juni 2012: förminskning/lyft av vänstter bröst
September 2012: förstoring och tilljämning. Allergan implantat. Vänster MF 295, höger MF 335

Annons
Annons
Annons