Annons

Annan Intimkirurgi, Blygdläppsförminskning, Klitorislyft feb 2019 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - Apelsin

Bild för Apelsin
Apelsin

Mer om Apelsin:
2 barn, 53 år, 173 cm, 65 kg
Intimkirurgi
Plastikakademin Linköping
Gunnar Kratz

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 1 februari, 2019

190201, tidig morgon på tåget till Linköping, jag fick en återbudstid på Plastikakademin så det var inte långt mellan första besök och operation. Såklart väldigt alert, nervös, fokuserad och massor med adrenalin men hade vid konsultation med Gunnar Kratz fått fullständigt förtroende för honom.

Såklart en historia som kan bli hur lång och detaljerad som helst. Den korta versionen lyder att alla, och det var MÅNGA, små och stora frågor jag skickat via mail var noggrant besvarade. Jag kände mig aldrig tveksam inför Gunnar Kratz yrkesskicklighet men man står ju ändå inför något man inte riktigt vet hur det går till. Det gick verkligen hur bra som helst! Underbar personal! Proffs blandat med värme och omtanke och glädje! Jag kunde ju aldrig i mitt liv föreställa mig att jag skulle ta mig igenom denna operation under livliga samtal om yrken, hobbies, hästar, hundar …..ja, vi pratade om ALLT och dessutom lite skratt här och var. Gunnar berättade informativt vad han gjorde. Mmmm, jag ska inte låta påskina annat än....bedövningssprutan är inte rolig, de kallar den en "envis mygga", usch och fy men....bästa är, det går ganska snabbt över och därefter känner man inget. Man känner inte ens att man inte känner.
Jag tror det tog max en halvtimme, kanske 20 minuter. Jag har gjort en blygdläppsförminskning, försnävning och lite klitorislyft. Kan VERKLIGEN rekommendera det sistnämnda också!! Efteråt så kände jag efter väldigt mycket, fick sitt och slappna av i en skön fåtölj och blev serverad världens godaste macka och kaffe.
Jag kan inte säga att jag kände någon smärta alls! Naturligtvis tog jag smärtstillande, jag var superförsiktig för jag var rädd att riva upp något men inte värk eller ond. Jag aktade mig noga för att röra vid området, duschade hellre av mig efter toabesök än att använda toapapper. jag upplevde det som att om jag råkade beröra området så reagerade kroppen med att känna just irritation/smärta. Ju mindre jag nuddat vid området desto lugnare har läkningen gått.

Jag blev varken blå, grön, lila eller någon annan färg. Alltså jag såg ut helst precis som vanligt till färgen. Däremot var jag svullen, inte väldigt, väldigt svullen men jag blev osäker på om detta var resultatet och att det skulle bestå. Jag var också "hård" på yttersta huden där stygnen var knutna. Det blev liksom toppar där det var ihopsytt och dessa toppar blev hårda och mer känsliga. Det har nu gått fyra hela veckor och jag tror några stygn har försvunnit, topparna finns kvar och är fortfarande känsligare än andra delar men det har mattats av. Mitt varmaste/bästa råd är att inte klia även om det kliar, försök att röra vid det så lite som möjligt! OM det börjar klia och du inte kan låta bli, så lägg hellre något kallt emot och håll helt stilla. Det lugnar sig ganska snart, tänk på något annat!!

Resultatet?? JAG ÄR SUPERSUPERSUPERNÖJD!!!!! Nu är det "Fina Fiffi" och snart är alla stygn ett minne blott, det ska bli skönt. Jag känner att jag har gjort en riktig värdefull investering i min lilla själ och tänker mer nu att det blir INTE vem som helst som jag delar med mig av Fina Fiffi!! Svullnaden lade sig ganska fort, jag fotade varje dag och såg hur fint resultatet blev. Inga som helst bekymmer att jobba på måndagen, jag sov väldigt mycket under helgen. Undrar ni något, jag kanske har glömt att skriva något viktigt, så bara fråga. Så länge njuter jag av min investering i mig själ och önskar alla er andra ett STORT lycka till!/Apelsin

2019, april 14 - 23:29
Ruskprick
Bild för Ruskprick
 Offline
Senast sedd: 7 månader 4 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-12-01 00:37

Vad härligt att läsa att du blev så nöjd! Har lite frågor som du hemst gärna får svara på. När lade sig svullnaden helt? Gjorde det ont att kissa/gå på toaletten i allmänhet efteråt? Hur lång var läkprocessen totalt? Och hur mkt kostade hela kalaset?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons