Annons

Armplastik/överarmsplastik, Innerlårplastik, Lårplastik okt 2019 - Landsting/Sjukhus/Lasarett [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Agnesnyberg

Bild för Agnesnyberg
Agnesnyberg

Misslyckad operation på klinik34
Bukplastik
Fettsugning
Bbl
Rekonstruktionsop på Diamond plastikkirurgi i Örebro våren 2021.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 18 oktober, 2019

Det här är min operationsberättelse från diamond plastikkirurgi i Örebro.
Opererad av Chris C. Diamond Janbaz

Jag är så glad att jag valde att gå på en konsultation hos Chris, han var så varm och ödmjuk i sitt bemötande. Kliniken i sig känns väldigt lyxig och fräsch! Vi gick igenom allt jag ville göra och han berätta noga hur ingreppet skulle gå till och vad jag kan förvänta mig för resultat. Jag kände genast att jag var i trygga händer och nu väntar jag med spänning på operationen nu i oktober. Har efter konsultationen hört av mig en del med frågor via sms och Chris svarar alltid snabbt, personligt och oavsett vad klockan är.

Operations dagen- Fick träffa och prata med sjuksköterskorna som visade mig mitt rum och gav mig lite papper att fylla i. Chris kom och ritade på mig (gjorde armar och lårplastik) och förberedde mig inför operationen. Hade en super lugn och snäll narkossköterska som tog hand om mig och jag kände mig trygg hela tiden med att bli sövd. Operationen gick super bra och jag var kvar över natten, så på morgonen kom Chris in och kollade hur jag mådde och han hjälpte mig även upp för första gången. Fick även frukost på sängen och vi gick igenom alla medicin som jag skulle ta.

Tiden efter- Jag är förvånad över hur pass lite ont jag haft, för att ändå gjort både arm och lårplastik samtidigt. Men jag har ändå kunnat röra mig en del och det har mest känts stelt och stramt och ingen hemsk smärta. Har även haft kontakt med Chris nu efteråt då jag undrat en del saker, och han svarar jämnt och så snabbt han kan. Vilket känns så skönt och tryggt!

Jag är så glad att jag valde att göra mina armar och lår hos Chris, och jag önskar jag hade gjort min bukplastik hos han med! Han älskar sitt jobb och det han gör, vilket också syns på resultaten💕

2021, april 14 - 15:29
tjejmedpåse
Bild för tjejmedpåse
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2021-04-14 14:53

Hej! Vad kul att det gått så bra för dig. Undrar om du stog för det själv? Eller bekostade landstinget allt eller någon del och ifall du betalade själv försökte du få det bekostat via landstinget? :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons