Annons

Bröstförminskning, Bröstlyft dec 2017 - Akademikliniken - Stockholm * - mira

Bild för mira
mira

29 år, 2 barn, 170 cm, 70 kg
Op: Bröstförminskning/lyft
Före: 70F/G, inte så mycket volym, hängande.
Efter: Sport-bh med c-kupa/medium
Op datum: 28/12-2017

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 28 december, 2017

Operationsberättelse

Bakgrund:
Har alltid varit nöjd med mina bröst. Det har inte funnits något att vara missnöjd med. Men de har varit rätt stora och krävt lite bättre sport-bh. Men inte förrän efter jag fick barn och brösten var väldigt stora under graviditet och amning och fick bristningar och började hänga. Det var då jag blev missnöjd med hur de ser ut. Täcker halva överkroppen, det är känslan. Gör ont i ryggen att försöka ha de på en höjd som jag är nöjd med. Så efter andra barnet fanns tanken där ganska direkt efter förlossningen. Men inte förrän ett år senare började jag på riktigt att ta reda på hur operation går till och gå på konsultation. Sen bokade jag tid så snabbt det passade ungefär. Och när jag skriver detta är operationen imorgon. Och det är stressande. Har haft svårt att sova, känner av lite stress i kroppen. Men det ska även bli kul och jag ser fram emot en sommar med bröst jag är nöjd med. Idag fixar jag det praktiska.

På operationsdagen löste jag först allt det praktiska. Vakna i rätt tid, packa väskan, duscha och sätta mig på tåget. Ta t-bana till kliniken. Väldigt enkelt allting. Väl framme blev det en promenad till kliniken. Sen mycket väntande innan det var min tur att opereras. Jag var så nervös, men när det blev på riktigt fnissade jag typ på väg till operationssalen. Trevliga sköterskor överallt! Alla här på kliniken verkar ha lätt för att skratta och de verkar trivas med sitt jobb!

På uppvaket drömde jag först om något vanligt och vaknade sen i den overkliga grejen att jag nyss blivit opererad! Att bli sövd var inte alls läskigt när det väl var dags. Var irriterad över att det var så oskönt att ligga ner i sängen. Men det blev bättre hela tiden också.

Nu är jag i min säng på mitt rum. Jag sover över så kommer min man och mina barn och hämtar mig imorgon.

Tack för alla fina ord och svar på frågor innan min operation!

När jag såg mig i spegeln första gången började jag gråta för att jag var så platt. Lyckotårar. Ser ut som att mina bröst kommer passa min kropp bättre nu. Jag fick c-kupa på min casall-bh. Den hemma är 70F.

De tog bort cirka 130-150 ml (antar ml) på brösten och mycket hud.

Har känt mig så trygg med kirurgen!

2017, december 29 - 04:33
mira
Bild för mira
 Offline
Senast sedd: 2 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-11-06 08:11

Igår (operationsdagen) fick jag en blödning på kvällen så fick sövas och laga det som blödde. Var inte alls nervös för att sövas den gången. Hade ont innan de gjorde om op.

2017, december 29 - 08:33
map
Bild för map
 Offline
Senast sedd: 1 år 2 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-11-23 20:24

Mira, så bra att du känner så för Akademikliniken det gör jag också helt underbart ställe. Vem var det som opererade dig? Jag opererades av Angelica. Kram

2017, december 29 - 11:13
mira
Bild för mira
 Offline
Senast sedd: 2 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-11-06 08:11

Jag blev opererad av Jesper Bergdahl. Han har mottagning i Örebro också (jag bor utanför Örebro), så det kändes så skönt att ha konsultation hemma och även att återbesöket är hemma sen.

Annons
2017, december 30 - 13:54
mira
Bild för mira
 Offline
Senast sedd: 2 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-11-06 08:11

Nu har jag duschat första gången och det kändes bättre än jag trodde att det skulle göra. Min kille fick stå utanför och langa schampo och balsam och handduk. Han tittade även väldigt faschinerad. Annars är han ganska ointresserad av mina bröst men tror att även han är nyfiken på resultatet sen när svullnaden är borta. Mina bröst har en väldigt lustig form just nu, haha.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons