Annons

Bröstförminskning, Bröstlyft feb 2019 - Plastikakademin - Linköping Johan Thorfinn - Jen78

Bild för Jen78
Jen78

39 år, 63 kilo, 160 cm
2 barn
Ska opereras 25/2 då jag ska göra en bröstförminskning och lyft.
Bh storlek nu: 80 G
Bh storlek efter op: Ingen aning än så länge:-D

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 25 februari, 2019

Hej!
För 12 dagar sedan gjorde jag en bröstförminskning+lyft.
Kvällen innan fick jag tvätta mig med Descutan, likadant på morgonen ( operationsdagen). Behövde EJ tvätta håret med Descutan vilket jag är glad för!
På självaste operationsdagen skulle jag infinna mig 6.30 på Plastikakademin i Linköping så blev en riktigt tidig morgon. Var mer än nervös och kände nästan för att avboka alltihop, haha!
Väl på plats gick allt fort! Jag fick byta om och blev sen hämtad av Johan ( plastikkirurgen). Han mätte och ritade en del. Jag vet att jag tänkte: shit, nu är det snart dags!! Efter det fick jag svälja ner en del piller, bla smärtstillande. Sen var det dags att gå in i opsalen och lägga sig på britsen/ sängen. En opsköterska fanns vid min sida hela tiden och pratade om ditt och datt vilket gjorde att jag slappnade av. Även narkosläkaren var där och ställde en del frågor och han förklarade även allt som hade med narkosen att göra vilket kändes tryggt! Sen dröjde det inte många minuter tills jag sov gott:-)
Nästa gång jag slog upp ögonen låg jag på uppvaket och min syster satt bredvid sängen, hon var med som sällskap. Jag hade en fruktansvärd frossa som höll i sig någon timme men för övrigt mådde jag toppen! Inget illamående eller smärta!
Efter ytterligare en halvtimme fick jag komma upp och sitta i en skön fåtölj och äta smörgås yogurth och kaffe! Smakade väldigt bra kan jag säga!:-)
Efter ytterligare 2 timmar var det dags att åka hem!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons