Annons

Bröstförminskning jun 2020 - Art Clinic - Uppsala Rojda Gumuscu - Lillalisa

Bild för Lillalisa
Lillalisa

Llisa

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 1 juni, 2020

Nu är kl 20.00 ca 10 timmar efter att jag vaknat ur min narkos.

Har haft mkt besvär med magen en tid innan, när jag kommer till kliniken berättar jag att magen spökar och att det irriterar min hals. Jag har antagligen fått sura uppstötningar pga att jag varit orolig. Ni vet när man längtat efter något i 12 år, jag fick stora tuttar redan vid 14 år dessutom hängiga så jag har levt med dom länge. Har haft en hängig 70E ca... nu ska kirurgen göra en C-kupa ca...

Nu är det dags, har pratat med massor av personal, kirurgen har ritat på mig och berättar förloppet, kl är 07.30. Jag blir omhändertagen av en superbra narkossköterska. Han pratar om allt för att lugna mig och allt känns så tryggt.

När jag vaknar har jag (såklart, aldrig vila från jobbet va??) drömt om att jag jobbade och frågade varför jag inte var på jobbet?

Väl inne på uppvaket tar dom blodtryck och syresättning, allt ser bra ut! Men efter ett tag börjar min mage ge upp, hade fått en sjuk magkatarr av alla läkemedel och lång fasta. Jag hade alltså inte ont i brösten men i magen, så sjuk känsla... fick massa omeprazol och Novalucol. Blev inte bättre, vid 13 spydde jag och kunde inte ligga ner sen spydde jag och satt upp till kl 16 sen somnade jag till 40 min, då jäklar hade jag vilat upp mig 😅 så då kom skjutsen som tog mig hem. Nu sitter jag i soffan och mår toppen, det känns ju men inte alls vad jag föreställt mig... får väl se hur det känns imorgon 🙈 men mig hem fick jag targiniq, oxynorm och Alvedon forte... återkommer med närmare resultat.

2020, juni 4 - 19:14
JSEJ
Bild för JSEJ
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-04-30 15:09

Hej!
Spännande att läsa. Mycket nyfiken på hur du mår så här några dagar efter op. Jag väntar på kallelsen som blivit uppskjuten pga Covid, så jag vet inte alls när det är dags. Fick du vänta länge efter besöket och bedömningen? Gjorde du privat eller via landstinget?
/ J

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons