Annons

Bröstförstoring apr 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Elins

Bild för Elins
Elins

25 år. Mamma till 1 barn. 55 kg. 167cm lång. Opererades 19/4 av Patrik Höijer på Nordiska kliniken i Stockholm. Motiva Round corsé 410cc/440cc bakom bröstmuskeln.
• Bh storlek innan op: 75a/b.
• Bh storlek efter op:

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 19 april, 2017

Hade operationstid klockan 09.00 hos Patrik höijer.
Kom till kliniken ca 08.30 då jag anmälde mig i receptionen samt betalade trygghetsgarantin och en extra bh. Fick sitta och vänta en liten stund tills receptionisten tog med mig och mitt sällskap till omklädningsrummet där jag fick klä av mig och ta på mig morgonrock, tofflor & hårskydd.
Efter en stund kom en sköterska in och gav mig två alvedon och en lugnande tablett. Efter en stunds väntan till kom kirurgen Patrik och hämtade mig och jag fick säga hejdå till mitt sällskap.
Väl inne hos Patrik fick jag ta av mig rocken och stå i endast trosor där han fotografera förebilder i olika vinklar. (tips: ta på lite rejälare trosor, då man kände sig väldigt "avklädd" framför honom där.)
Sen börja han rita på mig och frågade om jag hade några tankar eller funderingar, vi diskutera lite kring implantatet men det blev som vi kom fram till redan på konsultationen. Motiva round corsé 440cc i ena och 410cc i andra.
Sen lämnade Patrik mig någon minut innan narkosläkaren kom in, och oj vilken härlig människa. Förklarade för honom att jag var väldigt nervös och nojig för nålar. Han fick mig verkligen lugn och förklarade allt väldigt noga och berättade vilka alternativ som fanns gällande sövning. Han förklarade för mig att han kommer sitta där inne med mig hela tiden, och fick mig till slut att känna mig lugn med att få kanyl i armen. (Skittöntig med tanke på vilket ingrepp man gjort, jag vet ;).
Sen tog han med mig in till operationssalen där jag fick lägga mig på sängen och ta morgonrocken som täcke över mig. (Då var klockan ca 9.30) Nålen satte han supersnabbt och smärtfritt, han tog blodtryck och sprutade i något i min kanyl som skulle hjälpa till mot illamående vid uppvak. Sen sa han "Nu sprutar jag i sömnmedel", hann seriöst räkna till typ 10 så var jag väck.
Sen vakna jag vid uppvaket och kände mig lite snurrig, börja vilt med att ge sköterskan komplimanger kommer jag ihåg. Såg att på min uppvakslapp stod det att dom väckte mig 10:20. Klarnade till väldigt fort i huvudet men fick sån fruktansvärd frossa, bara låg och skakade så dom fick komma med ett extra täcke till mig. Har läst väldigt mycket om illamående och spyor men jag klarade mig helt från både och tack&lov :) Sen satte hon på mig en sån där blodsyremätare på fingret, och eftersom man har ett tryck över bröstet så var det svårt att andas djupt, vilket gjorde att jag fick dålig syresättning i blodet. Det redde ut sig så fort jag börja tänka på min andning ordentligt. Ganska snabbt där efter kom hon in med uppvaksbrickan med mackor, blåbärssoppa, kaffe, choklad, yoghurt med flingor och vatten + superfina tulpaner. Efter fikat la jag mig i sängen en stund till innan hon kom o fråga om jag ville testa att gå och kissa, vilket gick hur bra som helst. Sen när jag kom tillbaka till sängen så gick vi igenom lite papper kring medicinering och återbesök. Sen frågade hon mig om jag var redo att åka hem vilket jag kände mig redo för. Hon tog bort kanyl och så i armen, sen gick jag och böt om till mina kläder och mitt sällskap kom till omklädningsrummet o hjälpte mig . Då var klockan ca 12:10. Vi gick mot t centralen och tog tåget hem vid 12:40. Det här är verkligen fantastiskt, att se sin kropp på ett helt annat sätt redan nu. Dock gör det ont, det sticker jag inte under stolen med. Tycker hela tågresan o den biten gick över förväntan, dock när vi kom hem och hade varit hemma en stund så märktes det att bedövningen börja släppa lite. Att ta sig upp och ner till/från ryggläge gör så himla ont. Men det är det värt! Hoppas på relativt bra sömn inatt iallafall. En extra hyllning till receptionisterna, till Patriks proffsiga och pedagogiska sätt, samt en guldstjärna till narkosläkaren som var fantastisk!!

2017, augusti 13 - 17:22
Galli
Bild för Galli
 Offline
Senast sedd: 2 år 3 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-08-13 17:01

Är du nöjd du när det gått ett par månader? Blev resultatet som förväntat? Jag är också 25 och har barn så enligt vad jag läser tänker jag att vi haft liknande förutsättningar! Har tid 2 oktober. Så taggad!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons